Onlajn seminari

D&B Hoovers vebinar

Visokokvalitetni prodajni potencijali i detaljan uvid u preduzeća: za povećanje prodaje na domaćem i stranom tržištu.
Prijava na besplatan vebinar Više o rešenju D&B Hoovers

VEBINAR ZA PRODAJU I MARKETING REŠENJA D&B HOOVERS

Otkrijte Sales&Marketing platformu - D&B Hoovers - pomoću koje ćete potencijalne kupce pretvoriti u profitabilan posao u najkraćem mogućem roku.

D&B Hoovers ima intuitivan i dinamičan korisnički interfejs sa poslovnim podacima o više od 220 miliona aktivnih poslovnih subjekata iz 30.000 izvora u 190 zemalja, sa 5 miliona ažuriranja dnevno.

D&B Hoovers pruža jedinstvene uvide poboljšavajući klasične podatke kompanije (ime, industrija, broj zaposlenih, itd.) sa podacima iz onlajn izvora (veb stranice, mediji) i signalnim informacijama (okidač, namera). Zahvaljujući upozorenjima i vestima o poslovnim, društvenim i digitalnim događajima, znaćete pravo vreme da ubedite klijenta da kupi i napreduje u odnosu na konkurenciju!

Na ovom vebinaru ćete naučiti kako da identifikujete svoje buduće kupce širom sveta i da imate 3 x više vremena da pozovete potencijalne kupce, uz 30% manje istraživanja za 3 x veću prodaju!

 

Datumi vebinara

Online

Besplatno Besplatno

Trajanje
60 minut

Cena
Vebinar je besplatan za sve registrovane.

Proces prijavljivanja
Nakon što popunite i podnesete obrazac za registraciju u nastavku, dobićete informacije putem e-pošte za pristup Zoom-u (Zoom veb-veza) vebinaru D&B Hoovers.

Video sa vebinara
Svim prijavljenima poslaćemo link za video, nakon održavanja vebinara.