Onlajn seminari

D&B Finance Analytics

Za brže donošenje odluka o riziku i kreditu uz istovremeni pregled portfelja klijenata. Sa D&B Finance Analitycs imate ceo svet na raspolaganju na jednom mestu!
Besplatna prijava Više o rešenju D&B Finance Analytics

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

D&B Finance Analitycs je rešenje za sve one koji žele da brzo provere rizike, jer omogućava pristup najnaprednijim i najpouzdanijim procenama i indikatorima, prediktivnoj analitici i obimnim lokalnim i globalnim podacima za sveobuhvatno upravljanje portfoliom i bolji uvid u poslovanje domaćih i stranih kompanija.

D&B Finance Analitycs je novo Risk&Credit rešenje kompanije Dun & Bradstreet, koje radi na bazi veštačke inteligencije u Dun & Bradstreet Data Cloud-u.

Dun & Bradstreet Data Cloud sadrži najveću svetsku bazu podataka za poslovno odlučivanje i analitičke uvide u milione kompanija svih veličina (gde mala i srednja preduzeća (do i uključujući 250 zaposlenih) predstavljaju više od 90% svih entiteta) i drugih poslovnih subjekata širom sveta. Naši podaci se prikupljaju iz desetina hiljada izvora i desetina miliona veb lokacija i izvora podataka. U mnogim izvorima stalno pratimo promene koje utiču na podatke u Dun & Bradstreet Data Cloud-u, redovno ih proveravamo i ažuriramo u skladu sa tim.

Na ovom vebinaru o upravljanju lokalnim i globalnim rizicima naučićete kako da efikasno i intuitivno koristite D&B Finance Analitics za smanjenje rizika i stvaranje rasta.

 

Trajanje
60 minuta

Cena
Vebinar je besplatan za sve registrovane.

Proces prijave
Nakon što popunite i podnesete obrazac za registraciju u nastavku, dobićete informacije putem e-pošte za pristup Zoom-u (Zoom veb-veza) vebinaru D&B Finance Analytics.

Video sa vebinara
Svim prijavljenima poslaćemo link za video, nakon održavanja vebinara.

 

 

 

Datumi vebinara

Besplatno Besplatno