Članci

Detaljni uvid, članci i trendovi u vezi pametnih podataka

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Budućnost se zasniva na pametnim podacima

Svet je usred velike promene koju pokreće digitalizacija, globalizacija i razvoj novih tehnologija. U kompaniji Dun & Bradstreet smo uvereni da se budućnost zasniva na podacima, novom osnovnom proizvodu našeg vremena. Svaki dan nastaju brojne informacije koje kreiraju nove poslovne prilike i u velikoj meri utiču na društvo, poslovanje i pojedinca.  

Upravljanje velikom količinom podataka predstavlja izazov. U kompaniji Dun & Bradstreet radimo na interpretaciji i analizi ogromnih količina podataka koje pretvaramo u korisne ideje za naše klijente. Reč je o pretvaranju kvantiteta u kvalitet, obimnih podataka u pametne podatke. Stručnjaci smo na tom polju i stoga bismo želeli da podelimo naše znanje o pametnim podacima, ali i da pomognemo u razvoju znanja drugih.  Ovde prikupljamo članke, pratimo trendove, novosti i ideje o podacima i analizi podataka.