Proslavimo zajedno poslovne uspehe!

Azzaro Black Club

Budite među najboljima!

S pravim ljudima na pravom mestu - sve je moguće!

 

Dun & Bradstreet je organizovao decembarski poslovni susret u Beogradu, sa željom da zajedno sa uspešnim kompanijama, svojim klijentima i prijateljima proslavi ovogodišnje poslovne uspehe ali i probudi interesovanje o tome kako možemo postići nove u sledećoj godini.

 

Čuli smo interesantne poslovne informacije i stekli nove poslovne kontakte u ugodnoj atmosferi Azzaro Black Club-a, uz Anđelku Prpić kao moderatora, koja je dodatno uveselila Dun & Bradsreet događaj.

 

Partner susreta:

Jasmina Šantić, načelnica Odeljenja za razvoj odnosa sa poslodavcima Nacionalne službe za zapošljavanje pokazala je kako uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje do najboljih kandidata za zapošljavanje, kakvi su podsticaji i subvencije NSZ za razvoj poslovanja kroz učešće u merama aktivne politike zapošljavanja, kako su sajmovi zapošljavanja moderan i uspešan oblik povezivanja kompanija i kandidata za zapošljavanje, te ostale modalitete saradnje Nacionalne službe za zapošljavanje sa kompanijama.

Excellent solutions to support your business

Jer mi smo tu da podržimo rast i razvoj Vašeg biznisa.

Emina.jpg

Emina Kalezić, menadžer za odnose s klijentima predstavila je kako Dun & Bradstreet može biti podrška za rast poslovanja kompanija i kako da zajedno osvojimo nova tržišta i postignemo što bolje poslovne uspehe.

Draga 2.jpg

Draga Todosijević je objasnila koliko je i zašto važno imati D&B D-U-N-S Seal, kreiran da podigne kredibilitet vaše kompanije na internetu, poboljša konkurentnost i omogući više poslova na današnjem izazovnom međunarodnom tržištu. 

Više na linku D&B D-U-N-S® Registered™ Solution

Petar.jpg

Petar Baić, menadžer za odnose s novim kupcima, upoznao nas je sa rešenjem D&B Hoovers, koje podržava rast poslovanja vaše kompanije, izlazak na nova tržišta i pronalazak novih i kvalitetnih poslovnih partnera.

Aca2.jpg

Core business Dun & Bradstreeta, analitiku poslovanja kompanija kao i doprinos bonitetno izvrsnih kompanija uspesima privrede Srbije predstavio je Aleksandar Golubović, savetnik za razvoj poslovanja kompanije Dun & Bradstreet.

Nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti su poverenja vredni poslovni subjekti

U poslovnoj zajednici merenje kvaliteta poslovanja i oznake kojima se on potvrđuje su uobičajena stvar. Ono što te oznake čini vrednim je kvalitet i transparentnost metodologije, količina i dubina podataka koje metodologija sadrži, jedinstveni kriteriji ocenjivanja i verodostojnost ocenjivača.

Upravo zbog ovih karakteristika ocenjivanja, Dun & Bradstreet sertifikat bonitetne izvrsnosti je međunarodno priznat i cenjen pokazatelj uspeha.

 

 

Kompanije koje su se označile kroz godine rada našim sertifikatom bontetne izvrsnost najbolji su pokazatelji i promotori kvaliteta Dun & Bradstreet sertifikata. A to dokazuju i kompanije koje su preuzele sertifikat.

U rangu AAA bonitetne izvrsnosti sertifikat su preuzeli: CARNEX d.o.o. VRBAS; ESTE TEAM d.o.o. Beograd; MOKROGORSKA ŠKOLA MENADŽMENTA d.o.o. Mokra Gora; BOTTCHER SRB d.o.o. Novi Sad; UNCONDITIONAL d.o.o. Beograd; ASMEC CONSULTANTS d.o.o. Beograd; TIPTEH d.o.o. Beograd; ECOTIME d.o.o Surčin; JOBIX d.o.o. Stara Pazova.

                       

U rangu Zlatne bonitetne izvrsnosti sertifikat su preuzele ORACAL POLIKARBONATI d.o.o. Smederevo i BAFINA d.o.o. Beograd.                    

U najvišem rangu Platinaste bonitetno izvrsne kompanije sertifikat su preuzeli FLYING CARGO YU d.o.o. Beograd; MERA d.o.o. Zrenjanin: HEATING & COOLING EXPERT d.o.o. Beograd; AGROSAVA d.o.o. Beograd; TDM d.o.o. Beograd; TINIS d.o.o. Beograd; KOMPJUTER TEHNIKA d.o.o. Novi Sad; MAJA PROMET d.o.o. BEOGRAD; SIXSENTIX d.o.o. Novi Sad; DEVELOP d.o.o. Beograd; ONLY BRANDS TRADING d.o.o. Raška; MEGA PLAST JOVANOVIĆ d.o.o. NOVA PAZOVA; M PLUS SERBIA d.o.o. Beograd;Za kompanije ALMA QUATTRO d.o.o. Beograd, certifikat je preuzo Sobodan Srdanović, finansijski controller kompanije koji je odgovorio na pitanja kako je dostigao ovaj rejtinga, zašto se odlučio za D&B sertifikat i na koji način koristi sertifikat. Za TERMOMONT ŠIMANOVCI, sertifikat je preuzeo Nebojša  Atanacković CEO, koji je također podelio svoj recept za uspeh kao i Goran Đurić, osnivač i direktor kompanije EUROCONS GROUP d.o.o. VRŠAC.

 

 

Excellent Food & Wine

Prema oprobanom “receptu” za ugodan event i ovoga puta smo, uz podršku Vinarije Čoka, spajali izvrsnu hranu i izvrsno vino - uz vođenu degustaciju stručnjaka vinarije Radana Doroškog.

 

 

Dun & Bradstreet događaj su podržali prijatelji eventa Transfera i Intesa Leasing, učesnicima susreta Dun & Bradstreet obezbedio je poklone svog klijenta Carnexa, a uz podršku i ostalih prijatelja susreta, obradovali smo goste poklonima proizvoda kompanija Čoka, NAG, Ars Nova, Klik Ivent, Tekstil Jagodina, Štark, Vozzi i Sanum per Fructus.

 

Networking4Excellence

Upoznajte nove, izvrsne poslovne partnere!
 

Ovakvi susreti, pogotovo izvrsnih kompanija kao što su ove koje su učestvovale u događaju, su izuzetna prilika da se steknu novi poslovni kontakti.  Zato su učesnici iskoristili priliku i proširili mrežu poslovnih partnera.

 

Hvala Vam svima što ste svojim dolaskom uveličali naš event.

 

Prijatelji eventa:

 

Vinarija Čoka - umetnost trajanja

Brižljivo čuvajući prepoznatljiv kvalitet i poslovni ugled, Vinarija Čoka ime je koje prepoznaju hiljade zadovoljnih potrošača. Sa svojim vinima izuzetnog kvaliteta, Vinarija Čoka ostaje odana tradiciji i posvećena unapređenju proizvodnje, dok sa svakom novom berbom gradi još snažnije poverenje sa poznavaocima i ljubiteljima vina širom zemlje i sveta.

Vinarija Čoka ulepšaće naš susret vođenom degustacijom vina Lederer koje ćemo u tri sleda sljubiti sa vrhunskim delicijama šefa kuhinje Azzaro Green Club-a. Vina Lederer se prave od odabranih sorti grožđa uzgajanih na vinogradima Potisja koje donose ukus epohe u kojoj se kavaljerstvo izjednačavalo sa čašću. Pred ljubiteljima se otkrivaju autentične note uz snaga, pitkost i eleganciju.

 

 

Vaš pouzdani logistički partner


Kompanija TRANSFERA kao 3PL provajder preuzima sve logističke zahteve i omogućuje klijentima fokus na osnovnu delatnost. Transfera pruža pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu klijentima, poslujući na visoko stručnom nivou, uz otvorenu i ljubaznu komunikaciju naših zaposlenih. Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz niske troškove realizacije. Osnovni princip Transfere je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz društveno odgovorno poslovanje.

 

 

ČISTO da ti kažem, pravi je trenutak!


Ars Nova d.o.o. je osnovana kao italijanska firma koja postoji od 1994. godine, a od 2001. godine se bavi opremanjem objekata najsavremenijom opremom za toalete i kuhinje, kao i snabdevanjem potrošnim materijalom poznatih italijanskih proizvođača. Zdravo i bezbedno okruženje čini polaznu pretpostavku u poslovanju i razvoju kompanije. Zaštita i unapređenje životne sredine su temelji njihove poslovne filozofije, a poslovanje se odvija uz uvažavanje ekoloških zahteva i standarda. Imaju i vlastitu ekološku liniju proizvoda ECO NATURAL. Korišćenjem Ars Nova proizvoda stvara se bolja slika o prostoru uz veliku uštedu vremena i novca.

 

 

Uniformama privucite pažnju i osvojite poverenje


Talenat, kreativnost i porodično majstorstvo doprineli su da krojački salon, otvoren pre više od 30 godina, izraste u modernu i profesionalnu kompaniju koja proizvodi uniforme na koje su vrlo ponosni. Prema rečima Aleksandre Popović, vlasnice i direktorica kompanije: “Uniforme zaokružuju priču o brendu, doprinose vizuelnoj ozbiljnosti svakog biznisa, ali i razvoju osećaja pripadnosti. Smatram da je važno imati sopstveni dizajn i vizuelni identitet u svim segmentima poslovanja. Naš cilj je da uniformama verno oslikamo duh vaše kompanijske priče. Autentičnost, kvalitet, udobnost i funkcionalnost su naši postulati u radu.”

 

 

Mi verujemo u budućnost i mislimo unapred sa Vama


Intesa leasing d.o.o. Beograd je deo Intesa Sanpaolo grupacije i kao takva pruža pouzdanost koja je rezultat finansijske snage i znanja jedne od najstabilnijih međunarodnih finansijskih grupacija. Kombinujući savremena svetska iskustva sa lokalnim umećem svakodnevno pronalaze najbolja moguća rešenja koja zadovoljavaju finansijske potrebe klijenata. Bolji kvalitet života, prosperitet, razvoj privrede i čitavog društva ideje su za koje se zalažu.

 

 

Podrška susretu:

 

 


Textil d.o.o. iz Jagodine je privatno proizvodno preduzeće sa porodičnom tradicijom i višedecenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda. Osnovan 1986.godine, Textil je bio jedan od pionira u privatnom preduzetništvu iz ove oblasti a sada su vodeća firma u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju. Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata dokaz je kvalitetnog poslovanja. Dugogodišnja odanost postojećih potrošača naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda naše uspešnosti.

 

 

JEDNIM KLIKOM DO SAVRŠENE ORGANIZACIJE!


KLIK IVENT organizuje sve vrste privatnih, poslovnih i lifestyle događaja. Distributer je različitih vrsta rakija koje proizvodi manastir Kovilj iz 13. veka. Preko 20 godina iskustva u organizaciji će učiniti da sve ono što klijentu znači bude organizovano na najvišem nivou. Organizacija privatnog događaja poput crkvenog venčanja, dečijeg rođendana ili devojačke večeri? Ili organizacija poslovnih i korporativnih događaja poput konferencija, seminara, sastanaka i team building-a? Jedno je sigurno: KLIK IVENT će profesionalno i detaljno organizovati sve što želite, tako da možete spokojno dočekati događaj.

 

 


Više od tri generacije, u Sanum per Fructus, tradicionalno se prenosi ljubav prema pčelarstvu i medu koji je 100% prirodan i njegov kvalitet je potvrđen ne samo u Evropi, već i u svetu. Garantuju kvalitet i sigurnost proizvoda jer su dostigli vrhunski kvalitet u proizvodnji u pakovanju i u transportu. Kako kažu u ovoj kompanji: ”Ako pomognemo da unesemo ukus, miris i svežinu naših zapanjujuće raskošnih i lekovitih livade, bagremove šume i nektar biljaka koji se nalazi na netaknutom i nepristupačnom vrhovima planina, pčele će nas rado počastiti lepim, slatkim i zdravim medom.”

 

 


Imate problema sa automobilom? Bez panike, vaši problemi se rešavaju samo jednim klikom. Svaki dan, bilo koje vreme, tokom cele godine, tim profesionalaca je spreman da vam pomogne gde god da se nalazite. Uštedićete vreme i novac, jer u slučaju problema sa automobilom, znaćete šta treba da uradite odmah umesto da gubite vreme pokušavajući da pronađete pomoć i bez nepotrebne papirologije ili komplikovanih i zamornih procedura. Jer - svrha VOZZija je da ponovo osmisli način na koji se kupci povezuju i koriste automobilske usluge.

 

Ja volim Štark!


Od 1922. godine, kada je Danijel S. Pesmažu (Daniel S. Pechmajoue), francuski oficir, povratnik sa Solunskog fronta, osnovao firmu za uvoz i izvoz „Louit” S.A. – u Zemunu, koja se bavila uvozom a od sredine dvadesetih godina prošlog veka i proizvodnjom čokolade, pa do postajanja delomo Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije prisutne na tržištima više od 40 zemalja širom sveta, svojim proizvodima je zaslađivala i ulepšavala živote miliona ljudi. Tako će i učesnike D&B susreta obradovati slatkim poklonima.

 

 

PREDNOSTI KOJE VAM DAJE SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI:

 

Globalno prepoznavanje Vaše kompanije kao pouzdane i verodostojne
Prednost nad konkurencijom
Dodatna referenca na konkursima
Dokaz stabilnog poslovanja Vaše kompanije
Potvrda trenda stabilnog poslovanja u idućih 12 meseci
Izvrsne referenca u marketingu
   

Pridružite se najuspešnijim preduzećima na susretu i potvrdite svoj kvalitet Sertifikatom bonitetne izvrsnosti.

Pošaljite nam mail na info.rs@dnb.com ili nas pozovite na 060 3788 868 da zajedno proverimo da li ste bonitetno izvrsni!