Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Event Centar “Promenada” Beograd

Hvala svima vama koji ste svojim prisustvom i učešćem uveličali naše druženje.

Vaš Dun & Bradstreet tim Srbija

FOTOGALERIJA POWER OF DATA

15.12.2021. u Promenada centru u Beogradu održan je završni ovogodišnji Dun& Bradstreet događaj koji smo organizovali u čast klijenata, partnera i svih uspešnih kompanija koje iz ove godine pune izazova izlaze kao pobednici.

Kroz event nas je vodila jedna od naših najpopularnijih voditeljki, Marija Kilibarda. Za dobro raspoloženje zadužen je bio veteran domaće scene stand-up komedije Pedja Bajović, a za ugodnu atmosferu uz muziku bila je odgovorna DJ Katarina.

Predstavnike preko stotinu kompanija iz Srbije pozdravile su, kao domaćica, direktorka prodaje Dun & Bradstreet u Srbiji Jelena Gajić i kratko upoznala sa razvojnim putem kompanije Dun&Bradstreet u Srbiji i svetu, i Milena Matić, Business Development Manager kompanije Ciklopea, kao predstavnik sponzora događaja.

Predstavnici Dun & Bradstreet kompanije, Aleksandar Golubović i Nikola Todorović uveli su zvanice u jednu posebnu sferu inovativnog područja Dun & Bradstreet rešenja i predstavili D&B Hoovers - rešenje koje omogućuje da poslovanje kompanija raste brže i efikasnije, koristeći najveću poslovnu bazu podataka na svetu a Draga Todosijević govorila je o značaju bonitetno izvrsnih kompanija za regiju u kojoj posluju.

Održan je i panel pod nazivom “Moć podataka”, koji je moderirala menadžerka za odnose sa ključnim klijentima Dun & Bradstreet kompanije, Emina Kalezić. Emina je sa gostima razgovarala o sertifikaciji poslovnog uspeha, prednostima poslovanja sa D&B bazama i rešenjima, o poverenju i sigurnosti u odnosu na specifičnosti tržista. U panel diskusiji su učestvovali Vladimir Popović, finansijski direktor kompanije Transfera d.o.o., Suzana Aleksić Korać, rukovodilac odelenja za upravljanje kreditnim prevarama Unicredit Bank Srbija A.D.Beograd, Aleksandar Jovanović, Stručnjak za razvoj kanala prodaje poslovnim korisnicima kompanije A1 d.o.o. I Dragana Jovančić, Menadžer nabavke klastera Jugoistočne Evrope Philip Moris Operations a.d. iz Niša.

Ovo je bila prilika i da zadnji put u ovoj godini javno dodelimo sertifikate bonitetne izvrsnosti kompanijama koje su svojim poslovanjem to i zaslužile. Međunarodno priznati sertifikat bonitetne izvrsnosti ove kompanike stavlja u ravnopravan položaj sa kompanijama Evropske unije i potvrđuje da su, zahvaljujući svom radu i uspehu, ravnopravni sa najboljim evropskim kompanijama, kao poželjan poslovni partner. Sertifikate su preuzeli: NINTEL, TIPTEH, ORBIS COMPANY, ŽARVEL, BAFINA, DEKEL, BRAĆA GLIŠIĆ, EXOR ETI, IPC SYNTHESIS, MGI DVA DUKATA, TOP TECH WOOD WORKING, NES COMMUNICATIONS, REZON MEDIA GRUP, ENVICO BEOGRAD, ALTEKOM, KARIN KOMERC MD, STEELSOFT, SIXSENTIX, SIMEX TRADE, TRANSFERA, BIBIS, ELBET, EUOPRODUCT, INEX ZAŠTITA, AGROSAVA, HEATING&COOLING EXPERT, MERA ZRENJANIN, TRACO, ICTS BEOGRAD, FLYING CARGO YU, ALMA QUATTRO BEOGRAD, TINIS, ONLY BRANDS, TERMOMONT i PANŠPED.

Predstavnici boniteteno izvrsnih kompanija: Knežević Nikola kao predstavnik srebrne bonitetno izvrsne kompanije NES Communications Beograd, Saša Mađenović, finansijski direktor zlatne boniteteno izvrsne kompanije Karin Komerc MD d.o.o. Veternik i Jasmina Murdock, marketing menadžer kompanije Flying Cargo YU d.o.o. Beograd-Zemun, kao predstavnica platinaste bonitetno izvrsne kompanije, u par reči su ukazali na važnost sertifikata bonitetne izvrsnosti za njihovo poslovanje.

 Power of data

Nakon zvaničnog dela događaja, gosti su uživali u ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane I lokalnih vina, uz ambijentalnu muziku.

U ugodnom raspoloženju, događaj Dun& Bradstreet je obeležio završetak ove poslovne godine I spremno kreće u nove poslovne uspehe!

 

Proverite da li I vi spadate u bonitetno izvrsne kompanije i pridružite se klubu najpoželjnijih poslovnih partnera Srbije!

Sponzor konferencije

Ciklopea logo

Ciklopea

Tokom poslednjih 10+ godina, Ciklopea je izrasla iz startapa kod kuće do lidera u industriji kroz kontinuirano ulaganje u ljude, procese i tehnologije i to je put koji nastavljamo da sledimo.

Ciklopea.com

 

Prijatelji konferencije

Intermezzo caffeIntermezzo Caffe

intermezzocaffe.rs

 

 

 

 

 

 

PrimaApoteke Prima

Primax.rs

 

 

 

Power of data konferencija, Beograd, 15.12.2021.