Dodeljeni sertifikati kompanijama iz sremskog okruga

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Sremska Mitrovica

Krajem februara smo održali još jedan poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija u Sremskoj Mitrovici i tom prilikom dodeljeni su sertifikati bonitetne izvrsnosti najuspešnijim kompanijama kao najznačajnijim akterima razvoja privrede na ovoj teritoriji.

Od ukupnog broja registrovanih kompanija na teritoriji sremskog okruga 7,39 odsto je bonitetno izvrsnih. One učestvuju u ukupnom prihodu sa 71,03 odsto, i u ukupnoj dobiti sa 39,76 odsto i zapošljavaju 67,24 odsto od ukupno zaposlenih.

 

 

Bisnode organizuje ovakve skupove kao najvažnijeg generatora razvoja koji stvara preduslove za društveni napredak, kroz promociju dobrih, zdravih kompanija uključujući institucije koje su polazište za razvoj privrede za koju su nadležni.

Bonitetna izvrsnost definiše nadprosečnu vrednost kompanija, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, jer se pri ocenjivanju primenjuje ista metodologija i dokazani kriterijumi.

Bisnode čestita svim dobitnicima sertifikata i želi im da budu još uspešniji.