Bonitetni izveštaji

Kreirajte profitabilnost kroz pametne odluke
Kontakt

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Upoznajte se sa šemama plaćanja vaših klijenata i povećajte svoj protok gotovine

check-mark-blue.png

Izbegnite kreditne gubitke tako što ćete delovati unapred

check-mark-blue.png

Dobijajte konstantno ažurirane kreditne informacije bilo gde u svetu

40 milijardi razloga za davanje prednosti kreditnim informacijama

40 milijardi razloga za davanje prednosti kreditnim informacijama

Skoro 50 posto švedskih kompanija se suočava sa velikim izazovima u vezi sa likvidnošću. Neispunjavanje ugovornih obaveza i smanjeni kreditni rejting među klijentima imaju jasan uticaj na protok gotovine. Odgovarajuća vrednost je SEK 40 milijardi godišnje u Švedskoj. Male kompanije nisu izuzetak. Trideset posto njih veruje da je njihov opstanak pod rizikom kao rezultat toga što njihovi klijenti ne plaćaju svoje dugove na vreme.

Naše kreditne informacije vam daju uvid u klijente i dobavljače, u Švedskoj i nordijskom regionu i, uz pomoć našeg partnera Dun & Bradstreet, u svetu.

Maksimizirajte mogućnosti sa pravim informacijama

Maksimizirajte mogućnosti sa pravim informacijama

Unapredite kreditne odluke sa relevantnim podacima

 • Zasnivajte svoje kreditne odluke na pouzdanim podacima i proverite da uvek poslujete sa pravim klijentima i dobavljačima.
 • Identifikujte postojeće i potencijalne šeme plaćanja klijenata uz pomoć našeg jedinstvenog indeksa plaćanja.
 • Povećajte protok gotovine identifikujući one klijente koji trebaju hitnu pažnju.
Fatta trygga och smarta affärsbeslut

Modeli kreditnih rejtinga pružaju mogućnost da donose proračunate, nepristrasne i promptne odluke o rizicima. Uz pomoć rejtinga i preporučenog kreditnog limita, videćete kada treba da zahtevate plaćanje unapred od klijenata i kada da ograničite ili povećate iznos kredita. AAA kreditni rejting simbolizuje rizik od nesolventnosti ili stečaja, a postavlja se na osnovu kombinacije podataka koji su statistički obezbeđeni našim analizama. Za korporacije, na primer, ključni podaci iz godišnjeg izveštaja su relevantni za uspostavljanje kreditnog rejtinga kompanije.

SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODIMA ZA KREDITNI REJTING

Razvijte strategiju rasta sa analizom koju pokreću podaci

Naši podaci o klijentima vam daju osnovu za donošenje bezbednih i profitabilnih odluka kada se odobravaju krediti pojedincima u nordijskom regionu. Sa pristupom sveobuhvatnim informacijama, možete da izbegnete kreditne gubitke i prevare, time obezbeđujući protok gotovine i bolje odnose sa klijentima.

Da bi se olakšalo kreditno procenjivanje, informacije izgledaju isto i uređene su na isti način bez obzira na to na koju nordijsku zemlju se odnose. Informacije se takođe mogu čitati na nekoliko jezika: švedskom, norveškom, danskom, finskom i engleskom, i uvek sadrže ažurirane informacije iz naših izvora.

Podaci o pojedincima sadrže sljedeće informacije:

 

 • Ime
 • Adresa
 • Prihod
 • Registar o neplaćanju
 • Neplaćeni dug prema poreskim telima
 • Bračni status
 • Vlasništvo nad imovinomDa li imate velike količine podataka i da li trebate više integrisanih rešenja? 

Indeks plaćanja pomaže vam da pratite svoje klijente i izradite mape njihovih šema plaćanja. Poznavanje koje klijente treba da cenite a na koje treba da obratite više pažnje može biti od ključnog značaja za stvaranje profitabilnosti i dugoročne odnose sa kupcima. Naš indeks plaćanja vam omogućava da znate unapred koji klijenti imaju naviku da kasne sa plaćanjem. Sa tim znanjem, možete da smanjite troškove kompanije.

Naši kreditni izveštaji će vam pomoći da donosite dnevne kreditne odluke, analizirate finansijsku snagu kompanije i otkrijete nove poslovne mogućnosti.

Naše informacije za kompanije i pojedince se ažuriraju svakodnevno. Mi nudimo sve, od brzog rezimea rejtinga i ocenjivanja do potpunog objavljivanja informacija, kao što su kada je kompanija registrovana, finansijski izveštaji, imena članova odbora i potpisnika u ime kompanije, kreditna istorija i bilo kakvi neplaćeni dugovi.

Vrlo jednostavno i lagano preuzmite kreditni izveštaj sa našeg portala. Ako bi radije da izveštaj dobijete direktno u sistem vaše kompanije, mi ćemo razviti integrisano rešenje.

Čo je D&B D-U-N-S® číslo?

Nudimo kreditne i druge izveštaje bez obzira na to gde u svetu rade vaši klijenti i dobavljači. Pouzdani izveštaji o delovanju kompanije, profitabilnosti i finansijskoj stabilnosti mogu biti bitna osnova za buduće poslovne dogovore.

Dobijate znanje i pristup u vezi sa sledećim:

 • Procena rizika
 • Solventnost klijenata i dobavljača
 • Finansijski podaci i analiza
 • Smernice za nove poslovne mogućnosti

Raspon naših izveštaja

Nudimo nekoliko vrsta izveštaja sa različitim sadržajem podataka i nivoom detalja. Izveštaji se takođe razlikuju zavisno od zakonodavstva i specifičnih uslova u različitim državama. Vi birate izveštaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

Saznajte više o Dun & Bradstreet

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started Module