Segmentacija i prepoznavanje mogućnosti

Razvijte strategije uz potpuno razumevanje tržišta
kontakt

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Kreirajte pametne strategije korišćenjem prilagođenih analiza i ključnih brojki

check-mark-blue.png

Poboljšajte Vaš marketing kroz sposobnost da personalizujete ponude

check-mark-blue.png

Razvijte posao uz pomoć relevantnih modela za segmentaciju

Uvid za povećani potencijal na tržištu

Uvid za povećani potencijal na tržištu

Osnovni preduslov za uspešno poslovanje je sposobnost da razumete svoje klijente, njihova ponašanja i potrebe. U našem svetu koji se brzo menja, taj zadatak može da bude teži nego ikad, ali sposobnost izgradnje strategija zasnovanih na vrednosnom uvidu u Vaše tržište i klijente je sada od ključne važnosti za poslovanje bilo koje organizacije. Ako prepoznate gde se nalazi potencijal, među i postojećim i mogućim klijentima, možete da se fokusirate na klijente sa najvećom kupovnom moći i potencijalom kroz relevantne kanale.

Pomažemo Vam da analizirate klijente i mogućnosti tokom životnog ciklusa klijenta. Uz povećano razumevanje tržišta i Vaših postojećih klijenata, prepoznajemo relevantne segmente da bismo Vam pomogli da kontaktirate nove klijente. To Vam omogućuje da potaknete rast i povećate profitabilnost.

Prepoznajte potencijal za proširenje prilika

Prepoznajte potencijal za proširenje prilika

Razvijte Vaš posao pod vlastitim uslovima

 • Precizno definišite ciljane publike uz pomoć alata za pametni odabir i iskusnih analitičara.
 • Pojednostavite svoje poslovanje putem relevantne segmentacije.
 • Povećajte vrednost klijenata uz korisne modele segmentacije.
Usmerite i pojačajte svoj marketing

Usmerite i pojačajte svoj marketing

Povećajte tačnost uz relevantne podatke

 • Efektno razvijajte prave odnose sa klijentima uz dubinske analize i pametne kombinacije Vaših i podataka koje nudimo.
 • Stvorite prilike za kontaktiranje potencijalnih klijenata definisanjem Vaših segmenata na pojedinačnom nivou.
 • Pojednostavite svoje resurse i marketing fokusiranjem na specifične grupe klijenata, poput onih sa najvećom kupovnom moći i potencijalom za kupovinu.

Segmentacija se može zasnivati na bilo kakvim parametrima, kao što su potrebe, vrednosti, stavovi, ponašanja ili demografski podaci. U zavisnosti od Vašeg cilja, kako planirate da koristite segmentaciju i kako izgledaju Vaši podaci o klijentima, stvaramo modele koji su krojeni prema Vašim jedinstvenim potrebama i situacijama. Pružamo Vam prilagođene analize. To Vam omogućuje dublje razumevanje Vaših klijenata zasnovano na parametrima koji su relevantni Vama i obezbeđuje da posedujete alate za razvoj i implementaciju strategija.

Segmentacija Vam olakšava da prepoznate Vaše najbolje klijente, koji klijenti iskazuju potencijal, na kojima treba poraditi da biste ih zadržali, a koji Vam ne donose profit. To Vam omogućuje alat za izgradnju Vaše baze podataka klijenata i kreiranje prioriteta među Vašim klijentima. Takođe Vam pomaže da prepoznate stepene i kriterijume za njihovu klasifikaciju, kao što su grupe »zlatnih«, »srebrenih« i »brončanih« klijenata. To Vam omogućuje da poboljšate i pojednostavite Vaše aktivnosti prodaje i marketinga kontaktiranjem Vaših klijenata i mogućih klijenata uz relevantne ponude i aktivnosti.

Čak i ako posedujete određeno znanje i razumevanje Vaših klijenata, ponekad je potrebno da znate više. Postavljenjem određenih pitanja putem dobro strukturisane ankete tržišta, možete da donosite poslovne odluke koje se zasnivaju na vrednim informacijama iz odgovora učesnika. To Vam omogućuje da poboljšate kvalitet ponude Vaše kompanije, smanjite troškove i povećate prodaju.

Prilagođavamo onlajn i telefonske ankete da bi Vam pružio odgovore na pitanja kao što su:

 • Šta klijenti misle o proizvodu koji ste predstavili?
 • Da li su klijenti zadovoljni uslugom?
 • Kako se stepen zadovoljstva klijenata razvio tokom vremena?
 • Koje proizvode klijenti žele da vide u Vašoj onlajn trgovini?
 • Kako klijenti vide Vašu kompaniju u odnosu na konkurenciju?
 • Da li Vaši klijenti imaju zahteve koji se tiču Vaših proizvoda?

Dobro izvršena anketa Vam pruža dobar osnov pri odlučivanju da biste ispunili sve moguće potrebe klijenata u budućnosti.

Naša pojednostavljena poslovna analiza Vam omogućava pristup jedinstvenom modelu analize koji Vam omogućava da pratite i merite konkurentnost i rast kompanije, sektora, regiona ili grada. Rast se meri kroz povećanje ukupne dodane vrednosti, odnosno prodaja minus kupovina. Potom izračunavamo konkurentnost poređenjem troškova osoblja i osnovnih troškova sa ovom ukupnom dodanom vrednošću. Naši iskusni analitičari pripremaju jasne i koncizne grafike koji mapiraju i prepoznaju trendove tokom vremena za celokupna opštinska, regionalna i nacionalna tržišta. Takođe možete da vidite razvoj u odeljenjima Vaše kompanije, i među konkurentima, klijentima i dobavljačima. To Vam omogućuje uvid za postavljanje ciljeva, razvoj strategije i poslovno planiranje kao i vredne informacije pri donošenju odluka.

Pomažemo Vam da otkrijete poslovni potencijal u Vašem segmentu na globalnom tržištu, provodite ciljane marketinške kampanje i izgrađujete baze podataka o mogućnostima na nekom međunarodnom tržištu. Uz stalno ažurirane informacije iz najveće svetske korporativne baze podataka, o 265 miliona kompanija iz 30.000 izvora, imaćete podatke potrebne da donesete osnovane poslovne odluke. Sva poslovna tela u bazi podataka poseduju jedinstveni broj D&B D-U-N-S® koji omogućuje pristup strukturisanim podacima i informacijama o povezanosti poslova u svetu. To Vam pomaže da prepoznate prilike za prodaju potencijalnim klijentima koji su u istoj korporativnoj grupi kao i vaši postojeći klijenti i da usmerite izvore prodaje prema onima sa najvećim potencijalom.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started Module