Sprečavanje zloupotreba

Pronađite prave kupce i uštedite novac
Kontakt

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Izbegavajte gubitke vezane za prevaru

check-mark-blue.png

Razvijte svoju kompaniju sa relevantnim klijentskim znanjem

check-mark-blue.png

Obezbedite svoje poslovanje identifikovanjem prevare u vremenu

Skrivene aktivnosti

Skrivene aktivnosti

Prevare su veliki problem u današnjem poslovnom svetu. Svake godine u Švedskoj prijavljuju više od 180.000 slučajeva prevare, a broj se stalno povećava. Zločini mogu biti svesni prevara za nekoliko hiljada funti naprednih kreditnih prevara od nekoliko miliona. Samo oko 10% kriminalne prevare je rešeno.

Još jedan izazov je što mnoge prevare nikad nisu prijavljene. Jedan od razloga je to što kompanije ne žele da otkriju velike gubitke i slabosti u svojoj poslovnoj strukturi. Drugi razlog je to što kompanije ne otkrivaju prevaru i otpisuju ih kao zajmove. Naša analiza pokazala je da je 10% svih kreditnih gubitaka prouzrokovano prevarama.

Naša rešenja omogućavaju otkrivanje prevara u vremenu i aktivnu selekciju originalnih klijenata.

Obezbedite svoj novac kroz sigurne odluke

Pomoć sa pouzdanim informacijama

  • Uvek radite sa pravim korisnicima kroz efikasnu identifikaciju

  • Da preduzmete aktivne odluke i ostanete u budućnosti sa relevantnim informacijama 

  • Sprečiti prevare putem znakova koji uključuju povećan rizik

Povećajte profitabilnost uz povećanu kontrolu

Povećajte profitabilnost uz povećanu kontrolu

Radite na vreme sa ažuriranjem u realnom vremenu

  • Izbegavajte gubitke otkrivanjem prevare pre nego što bude prekasno

  • Uštedite novac tako što ćete rano identifikovati rizik od prevare i preduzeti mere predostrožnosti

  • Razvijte svoje poslovanje kroz duboko poznavanje ponašanja vaših klijenata

Rešenja za prevenciju prevara delimično su zasnovana na prepoznavanju uzoraka i analizi mreže. Analiziramo bankere kako bi identifikovali preduzeća i članove većeg rizika. Prevara često praćena ponavljajućim obrascima. Kroz naš dinamičan set propisa upozoravamo vas na one koji mogu predstavljati rizik i prema tome trebaju biti istraženi pre početka poslovnog odnosa.

Nudimo:

• Evaluacija novih poslovnih odnosa zasnovanih na pokazateljima prevare

• Identifikovati ponašanje rizika u trenutnom portfoliu kupaca

• Saveti o riziku, pranju novca i prevara

Naša rešenja pružaju kreditne odluke na osnovu relevantnih i najnovijih informacija. Kreiranjem sigurnosti u kreditiranju, izbjegavajte gubitke i povećajte profitabilnost. Koristeći integrisano rešenje, možete proceniti kreditnu sposobnost potencijalnog klijenta prilikom analize rizika od prevare. Daju vam potpuni izgled i učinite sigurnijim da kažete da radite pravu stvar.

Identifikovanje kreditnog rizika nije samo analiza novih poslovnih partnera, već i kontinuirani monitoring postojećih klijenata. Sa našim rešenjima, vaši kupci se svakodnevno prate i dobijaju rano upozorenje kada se dogode spajanja, bankroti, neuspesi, rejtingi i drugi događaji. Uključujući praćenje rizika prevare, podaci o donošenju odluka su završeni. Na ovaj način ćete znati ko ste i možete optimizovati upravljanje kreditnim odnosima i odnosima sa kupcima.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started Module