Praćenje uspešnosti marketinških akcija u realnom vremenu

Kvalitetni podaci u svim poslovnim sistemima
Kontakt

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Donosite pouzdane odluke sa najnovijim informacijama u svim poslovnim sistemima

check-mark-blue.png

Pojednostavite upravljanje podacima sa kvalitetnim informacijama

check-mark-blue.png

Povećajte prihode pojednostavljujući prikupljanje podataka

Kvalitetni podaci u svim poslovnim sistemima

Kvalitetni podaci u svim poslovnim sistemima

Svakodnevno se proizvodi 16 triliona megabajta podataka. Za pojedince, društvo i poslovni sektor, ova ogromna količina informacija je istovremeno i rudnik zlata i izazov.

Jedan od izazova je da se podaci prikupljaju iz različitih izvora. To otvara mogućnost da različiti poslovni sistemi i baze podataka kompanije mogu da sadrže različite, a ponekad i protivrečne informacije.

Pošto većina preduzeća postaje sve više zavisna od IT podrške i koristi nekoliko paralelnih poslovnih sistema, MDM postaje sve važniji koncept. MDM je metod koji obezbeđuje da se sve informacije u svim povezanim sistemima zasnivaju na istim osnovnim podacima.

Pomoću naših informacionih rešenja možete da razvijete svoje sisteme i procese za MDM. Dobijate pristup stalnim ažuriranim kvalitetnim podacima dok istovremeno obezbeđujete da vaši povezani poslovni sistemi sadrže koherentne informacije.

Obezbedite tačne informacije u svim poslovnim sistemima

Obezbedite tačne informacije u svim poslovnim sistemima

Stalni pristup aktuelnim podacima obezbeđenog kvaliteta

 • Optimizujte poslovne procese obezbeđujući pristup istim osnovnim informacijama za sve poslovne jedinice i sisteme.
 • Donosite bezbedne poslovne odluke uz pristup stalnim ažuriranim zapisima.
 • Pojednostavite IT podršku kvalitetnim i blagovremenim podacima.
Donosite pametne odluke uz pristup tačnim informacijama

Donosite pametne odluke uz pristup tačnim informacijama

Kontinuirani pristup tržištu obezbeđenog kvaliteta, poslovnim i kreditnim informacijama

 • Prilagodite korisničko iskustvo pristupom podacima koji jačaju uvid u klijente.
 • Povećajte tačnost i dosegnite prave klijente sa personalizovanim ponudama.
 • Optimizujte upravljanje korisnicima stalnim pristupom ažuriranim informacijama.
Maksimizirajte korist od podataka o klijentima uz pristup stručnim znanjima

Maksimizirajte korist od podataka o klijentima uz pristup stručnim znanjima

Naši poslovni konsultanti pružaju analize i savete

 • Razvijte svoje poslovanje uz dublje razumevanje aktivnosti i ciljeva zasnovanih na podacima.
 • Povećajte konkurentnost pristupom podacima za donošenje odluka na strateškom, taktičkom i operativnom nivou.
 • Optimizujte prodaju i marketing sa novim i većim brojem alata koji vam dopuštaju korišćenje podataka u vašoj podršci odlučivanju.

Korisnička baza firme se stalno menja; stižu novi klijenti, drugi odlaze. Postoji jedan inherentan rizik da će se informacije o klijentima verovatno razlikovati u različitim zapisima i tokom vremena. Prikupljanjem svih bitnih podataka korišćenjem naših rešenja za upravljanje matičnim/glavnim podacima (Master Data Management), uvek imate glavnu datoteku koja sadrži ažurne i tačne podatke. To znači da se sva poslovna područja mogu da uvere da je podrška za njihovo odlučivanje visokog kvaliteta.

Prikupljamo, obrađujemo i rafinišemo podatke iz stotina izvora. Možete da izaberete da se pretplatite na redovna ažuriranja i da vam se datoteke dostavljaju ili da  povežete svoje poslovne sisteme sa našim otvorenim API-jem za automatska ažuriranja.

Većina kompanija danas ima pristup velikim količinama podataka, ali može da bude teško identifikovati prave podatke koji daju odgovore na poslovne izazove organizacije. Naši analitičari vam mogu pomoći da izvučete više informacija iz svojih podataka i dopunite ih kvalitetnim podacima da biste dobili potpunu sliku.

Oni takođe mogu da deluju kao procesni i poslovni savetnici koji bi pomogli povećanju komercijalnih mogućnosti firme, smanjivanju troškova i obezbeđenju usklađenosti kada je u pitanju upravljanje podacima.

Konsultanti vrše analitičke usluge za klijente širom Evrope i imaju bogato iskustvo u izgradnji analitičkih modela zasnovanih na specifičnim poslovnim izazovima. To vam dopušta da se oslonite na bezbednu i kvalitetnu podršku u odlučivanju.

Trend je jasan - marketing i prodaja postaju sve više vođeni podacima. Pravi podaci u pravom trenutku mogu da budu ključni za uspeh u ispunjavanju očekivanja klijenata, pronalaženju novih izvora prihoda i zadržavanju konkurentnosti. Nudimo informacije obezbeđenog kvaliteta o kompanijama širom Evrope za identifikaciju potencijalnih klijenata, marketing i komunikaciju.

Za firme koje rade sa B2C, podatkovno usmereni marketing i prodaja postali su način ispunjavanja zahteva i očekivanja klijenata. Kompanije koje najuspešnije kreiraju relevantnost u svojoj komunikaciji sa klijentima su one koje nude najbolje korisničko iskustvo.

Naši API-ji vam omogućavaju da integrišete visokokvalitetne informacije i analitičke podatke sa vlastitim sistemima. Omogućavaju vam stalno ažuriranje informacija u vašem poslovnom sistemu. Naši API-ji vam pružaju priliku za automatizovanje prikupljanja informacija u svakodnevnom radu.

Možemo da vam obezbedimo podatke na globalnom nivou i pružimo dinamičku sliku kompanija sa kojima poslujete - ili želite da poslujete. Na osnovu najveće svetske baze podataka kompanija, dobijate jasnu sliku o kupcima vaše kompanije, potencijalnim klijentima i dobavljačima. Identifikujte svoje globalne poslovne odnose kroz široke i duboke informacije o tim firmama i kako su one povezane sa drugim firmama putem korporativnih vlasničkih struktura. Dobijate pristup poslovnim informacijama za odluke o riziku i kreditima, kao i za vaše prodajne i marketinške napore.

Gospodar matičnih podataka

Kreiramo visokokvalitetne poslovne informacije kontinuiranim prikupljanjem, poboljšanjem i obogaćivanjem podataka. Naši podaci su visokokvalitetni, pouzdani i konzistentni. Kroz Dun & Bradstreetov obimni DUNSRight™ proces, mi svakodnevno prikupljamo, akumuliramo, pratimo i vršimo kontrolu podataka iz hiljada izvora tako da možete da ih koristite za donošenje profitabilnih odluka za vašu kompaniju.

 • Najveća svetska korporativna baza podataka sa 250 miliona kompanija
 • 5 miliona ažuriranja dnevno iz 30.000 izvora
 • Najnoviji modeli evaluacije za rejting i bodovanje

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started Module