D&B OnBoard

Kontakt

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Danas se suočavamo sa neviđenim nivoima promena unutar regulatornih okvira, prihvaćanja pravila i zahteva za izveštavanjem. Svesni ste toga da vaša organizacija mora da ublaži rizike koje to predstavlja, uključujući regulatorni, reputacioni i finansijski rizik, ali to izaziva nekoliko izazova kao što su:

  • Kako obezbediti da se to postigne uz maksimalnu efikasnost i vrednost vašeg poslovanja?

  • Kako obezbediti odgovarajuće procese i politike da bi bili usklađeni?

  • Kako znate koje podatke držite za svoje klijente, bilo putem internih ili spoljnih izvora podataka?

Isporuka dubinske analize vaših klijenata – Customer Due Diligence (CDD) u jednoj usluzi, D&B Onboard omogućuje vam provođenje procesa CDD-a i verifikacije s pravim uvidom podataka na globalnom nivou. Omogućuje vam izgradnju vlastitih podataka o kupcima i procesima s CDD-om te poboljšanje i efikasnost korišenja D&B - ovih pouzdanih podataka uklopljenih u samom rešenju.

D&B OnBoard koristi:

D&B OnBoard koristi:

  • Ispunjava više zahteva za dubinsku analizu kupca na jednom mestu.

  • Efikasnije organizovanje podataka dubinske analize.

  • Pruža dosljedne podatke na globalnom nivou.

  • Pomaže smanjiti sve regulatorne rizike.

  • Omogućuje vam da što prije počnete raditi s klijentom.

  • Radi u skladu s vašim CDD pravilima i procedurama.

Zašto odabrati D&B?

Zašto odabrati D&B?

D&B je jedinstveno pozicioniran da bi vam pružio pouzdane podatke koji su vam potrebni za ispunjenje vaših potreba za CDD-om, od inicijalnih nadzornih kontrola do stalnog praćenja vaših kupaca.

Stručnjaci u korporativnom upravljanju, riziku i Complianceu

Stručnjaci u korporativnom upravljanju, riziku i Complianceu

Radimo sa preko 100 finansijskih institucija i organizacija za pružanje profesionalnih usluga da bismo im pomogli da efikasno ispoštuju svoje CDD zahteve i zadovoljavaju regulatorne zahteve. Razumemo da nemaju sva preduzeća iste potrebe i uspešno smo radili sa velikim i malim organizacijama da bismo razvili robusna regulatorna rešenja da bismo zadovoljili njihove potrebe.

Nudimo vam niz fleksibilnih rešenja za zadovoljavanje vaših jedinstvenih potreba putem online usluga ili integracijom podataka u vlastite sisteme i procese.

Mi razumemo podatke i vaše zahteve

Mi razumemo podatke i vaše zahteve

Mi u D&B -u živimo i dišemo podatke, svaki dan pretvaramo ih uvide spremne za poslovanje. Razumemo da želite biti sigurni da imate najbolje podatke dostupne na tržištu i koristimo našu stručnost da biste dobili najbolje:

Kvalitet

DUNSRight ™ je kvalitativan proces D&B -a koji vam daje poverenje da koristite D&B-ov uvid. To je najobimniji i najstroži proces koji pretvara poslovne informacije i podatke u informacije za donošenje odluka.

Pokrivenost

Imamo najveću svetsku bazu podataka sa informacijama o više od 210 miliona firmi.

Blagovremenost 

Na našu bazu podataka dnevno se vrši više od 1,5 miliona ažuriranja

Smanjenje duplikacija

D & B DUNS® broj je jedinstveni identifikator koji povezuje relevantne podatke da bi smanjio duple zapise i pružio jedinstven pogled na organizaciju.

Doslednost

Naši podaci se uvek prikazuju na isti logičan i dosledan način, bez obzira na to gde se firma nalazi, što omogućuje jednostavno upoređivanje.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started D&B