D-U-N-S® Registered

Osigurajte kredibilitet i upravljajte svojim poslovanjem na globalnom tržištu!
Varjatud tegevus

Na današnjem konkurentnom tržištu privlačenje novih klijenata ili kupaca, pogotovo na internetu, može biti veliki izazov.

Dun &Bradstreet je vodeći svetski provajder globalnih poslovnih informacija. Zahvaljujući paketu rešenja Online TrustSolutionsDun & Bradstreet poslovnoj zajednici pruža priliku da poboljša poverenje i pouzdanje u njen kredibilitet na internetu prikazom potvrđenih i proverenih informacija.

D&BD-U-N-S® Registered™ (sertifikovanje internet stranice)

D&BD-U-N-S® Registered™ (sertifikovanje internet stranice)

Žig D&BD-U-N-S® Registered™ je digitalna oznaka koja se prikazuje na Vašoj internet stranici. Klikom na žig D&B D-U-N-S® Registered™ prikazuju se informacije o Vašoj firmi koje je kompanija Dun & Bradstreet potvrdila i proverila. Taj žig omogućava potencijalnim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima i svima koji posete Vašu internet stranicu da se uvere u kredibilitet vašeg poslovanja.

D&BD-U-N-S® Profile Anywhere (digitalni žig za sertifikovanje u elektronskoj komunikaciji)

D&B D-U-N-S® Profile Anywhere je digitalni žig u obliku slike koji sadrži naziv Vaše firme i jednostavni link. Možete ga dodatiu potpis Vaših e-mail poruka, u dokumente i prezentacije. Kada osoba koja ga je primila klikne na digitalni žig, u pretraživaču se otvara Vaš poslovni profil proveren od strane D&B-a.

 

Za dodatne informacije pozovite 011 2252 740 ili pošaljite mail na adresu info.rs@bisnode.com

galerija fotografij Bisnode

Žig D&B D-U-N-S® Registered™ je elektronska oznaka koja se prikazuje na Vašoj internet stranici. Klikom na žig D&B D-U-N-S® Registered™ prikazuju se informacije o Vašoj firmi koje je kompanija Dun & Bradstreet potvrdila i proverila.
Taj žig omogućava potencijalnim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima i svim posetiocima Vaše internet stranice da se uvere u kredibilitet Vašeg poslovanja.

Studije su pokazale da isticanje renomiranih žigova na Vašoj internet stranici može značajno povećati poverenje posetioca u Vaše poslovanje, čime se povećava verovatnoća da će kupovati ili poslovati s Vama.

Kada Vaše poslovanje nosi žig D&B D-U-N-S ® Registered™ Vaša firma povezana je s imenom kojem milion ljudi širom sveta veruje već 176 godina. Vaš Dun & Bradstreet profil se redovno osvežava pa ga kupci, kreditori i dobavljači često koriste kako bi ocenili Vašu firmu pre nego što odluče da posluju sa Vama. Dun & Bradstreet je najveći ponuđač poslovnih informacija na svetu, s bazom od preko 260 miliona dostupnih Bonitetnih izveštaja iz 220 zemalja sveta. Povežite Vaše poslovanje s kompanijom Dun & Bradstreet jer, kao D-U-N-S® Registered™ firma, postajete član mreže D-U-N-S® Registered™ što uključuje brojne prednosti, poput uvrštavanja u D&B D-U-N-S® Registered™ Global Directory.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started D&B