D&B Finance Analytics

Saznajte kako vam ova sveobuhvatna Credit-to-Cash platforma može da vam pomogne da transformišete vaše globalne finansijske operacije

Zanima me demo verzija D&B Finance Analytics rešenja

Snažna Credit-to-Cash platforma za procese zasnovane na veštačkoj inteligenciji

Konačno, kompletna platforma za Credit-to-Cash procese!
D&B Finance Analytics vam pruža korisne podatke o kreditima i potraživanjima kako biste povećali tokove gotovine, automatizovali procedure i radne procese, a samim tim poboljšali efikasnost i povećali prihod.

Automatizovane odluke o pozajmljivanju
Elektronski obračun i fakturisanje
Portal za plaćanje
Praćenje i upravljanje portfoliom
Upravljanje novcem


Infografik D&B Finance Analytics Receivables Intelligence
D&B Finance Analytics je jedina platforma za Credit-to-Cash procese sa Dun & Bradstreet podacima i analitikom neprimetno integrisanim u tokove.
Prijavite se za testni pristup već danas i uverite se da je D&B Finance Analytics zaista:
Inteligentno – dubinski uvidi sa podacima od vodećeg svetskog dobavljača u industriji na platformi veštačke inteligencije ubrzavaju vaše Credit-to-Cash procese.

Fleksibilno – Izuzetno fleksibilno upravljanje kreditima i potraživanjima može vam pomoći da smanjite broj dana potraživanja i loših dugova i ubrzate plaćanja.

Jednostavno – minimalna IT podrška je dovoljna da se implementira i obezbedi rad ove automatizovane platforme.
Upoznajte svog prodajnog konsultanta Dun & Bradstreet-a da biste iskusili prilagođenu verziju prezentacije, uživo videli šta naši podaci dozvoljavaju i naučili kako D&B Finance Analytics može pomoći u transformaciji vaših globalnih Credit-to-Cash procesa.
“S Dun & Bradstreet-om sarađujemo dugi niz godina i uvek pronađemo nešto novo i uzbudljivo. Pored toga, kombinuju podatke sa tehnologijom, što je jedinstveno u industriji.”

- Maha Khoury, Informatica