D&B Finance Analytics

Moćna nova platforma za praćenje i upravljanje obavezama, potraživanjima i novčanim sredstvima zasnovana na veštačkoj inteligenciji kompanije Dun & Bradstreet
Zatražite besplatan testni pristup

Kompletno praćenje  i upravljanje obavezama, potraživanjima i novčanim sredstvima za globalne finansijske timove

 

D&B Finance Analytics je platforma u potpunosti zasnovana na veštačkoj inteligenciji koju osnažuje računarski oblak kompanije Dun & Bradstreet. Inteligentna, fleksibilna i jednostavna za korišćenje, platforma D&B Finance Analytics pomaže finansijskim timovima da upravljaju rizikom, povećaju operativnu efikasnost, smanje troškove i poboljšaju korisničko iskustvo.

Upravljajte rizikom

Upravljajte kreditnim rizikom i rizikom potraživanja da biste pomogli u smanjenju nenaplativog potraživanja, smanjenju prosečnog vremena naplate i poboljšanju novčanog toka

Povećajte operativnu efikasnost

Automatizujte većinu manuelno donetih odluka, nadzora, povezivanja obaveza i potraživanja i komunikacija sa klijentima

Poboljšajte korisničko iskustvo

Omogućite svojim klijentima onlajn zahtev za kredit i portal za plaćanje

Infografik D&B Finance Analytics Kreis

Jednostavne za primenu, jednostavne za korišćenje konfigurabilne aplikacije

D&B Finance Analytics se sastoji od dve konfigurabilne aplikacije – Credit Intelligence i Receivables Intelligence – koje zajedno kreiraju moćnu platformu za praćenje i upravljanje obavezama, potraživanjima i novčanim sredstvima.

Infografik D&B Finance Analytics Credit Intelligence

Credit Intelligence

Credit Intelligence je skalabilna platforma koja nudi sve, od opsežnih kreditnih izveštaja do automatizacije kredita od početka do kraja. Korisnici mogu jednostavno pristupiti globalnim kreditnim izveštajima koji sadrže vlasničke kreditne bodove i ocene zasnovane na veštačkoj inteligenciji kompanije Dun & Bradstreet, ili mogu jednostavno primeniti automatizovano odlučivanje i preglede računa.
Sa svojim mogućnostima upravljanja portfolijom na globalnom nivou, Credit Intelligence vam pomaže u razumevanju ukupne izloženosti u celoj vašoj bazi računa. Možete steći uvid u kreditni rizik i brzo pridružiti klijente onboard programu, postaviti prave uslove, razumeti veze klijenata, dobiti plaćanje na vreme i pomoći u poboljšanju novčanog toka.

Infografik D&B Finance Analytics Receivables Intelligence

Receivables Intelligence

Receivables Intelligence je platforma zasnovana na veštačkoj inteligenciji koja vam može omogućiti dramatično poboljšanje praćenja i upravljanja obavezama, potraživanjima i novčanim sredstvima kombinovanjem e-fakturisanja, naplata, plaćanja i upravljanja novčanim sredstvima. Njena snažna automatizacija omogućava automatizovane strategije zasnovane na riziku, segmentaciju portfolija i digitalno fakturisanje. Osim toga, Receivables Intelligence je jednostavna za korišćenje i jednostavna za primenu – zahteva minimalnu IT podršku. Lako se integriše sa svim većim ERP sistemima i možete brzo započeti sa radom pomoću namenske, fleksibilne podrške. To je samo rešenje za upravljanje potraživanjima koje besprekorno integriše podatke kompanije Dun & Bradstreet u vaše procese praćenja i upravljanja obavezama, potraživanjima i novčanim sredstvima.
infographic-dbfa-data-you-can-trust

Osnaženo podacima kojima možete verovati

Verujte jednom od globalnih lidera u podacima o poslovnom odlučivanju i analitici kako biste pomogli svojoj kompaniji u transformaciji finansijskih operacija. Računarski oblak obezbeđuje najopsežnije podatke o poslovnom odlučivanju i analitička saznanja na svetu za više od 400 miliona subjekata. D&B Finance Analytics uključuje vlasničke bodove rizika kompanije Dun & Bradstreet, uključujući D&B PAYDEX®, D&B® Failure Score, i D&B Viability Rating®. Osim toga, kompanija Dun & Bradstreet je vodeći pružalac javnih podnesaka, uključujući bankrote, presude, založno pravo, tužbe i podneske UCC-a za podršku dodatnoj proveri, a imamo i jednu od najvećih na svetu mreža za plaćanje u komercijalnoj trgovini. Zato se kompanije svih veličina u celom svetu oslanjaju na kompaniju Dun & Bradstreet.


Pogledajte šta D&B Finance Analitics može da ponudi
 

Zatražite besplatan testni pristup i saznajte kako možete da iskoristite prednosti ove sveobuhvatne Credit-to-Cash platforme da transformišete svoje globalno finansijsko poslovanje.

Zatražite besplatan testni pristup

Možemo vam pomoći da pronađete pravo rešenje za vaše potrebe

Želimo da vam pomognemo da budete vođeni podacima. Unesite svoje podatke i javit ćemo vam se uskoro.

Pročitajte našu Politiku zaštite ličnih podataka