Stav kompanije Dun & Bradstreet prema zaštiti podataka

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Dun & Bradstreet smernice za podatke nas usmeravaju u pravom smeru

Dun & Bradstreet smernice za podatke nas usmeravaju u pravom smeru

Svakodnevno upravljamo velikom količinom podataka. Kod nas se podrazumeva da se prema svim ovim podacima ophodimo s najvećim uvažavanjem. Bezbednost podataka i privatnost lica su važni nama koliko i našim klijentima. Zato se u našem radu pridržavamo pažljivo definisanih smernica i ustaljenih provera. Koristimo pouzdane sisteme i, naravno, poštujemo zakone, pravila i propise koji su na snazi na svim našim tržištima.

Naša je odgovornost da osiguramo bezbednost podataka u našem posedu i da čuvamo privatnost potrošača kroz odgovarajuću i odgovornu upotrebu. Prikupljanje, upotreba, zadržavanje, čuvanje i otkrivanje podataka o ličnosti uređeni su našim Smernicama za podatke kao i našom internom Politikom privatnosti podataka.

Bezbednost i zaštita podataka

Bezbednost i zaštita podataka

Ulažemo sve napore da osiguramo najveći stepen poverljivosti i bezbednosti vaših podataka. U tom kontekstu, preduzimamo sve neophodne tehničke i organizacione mere.

U tom kontekstu, naša mreža, infrastruktura i informacioni sistemi su zaštićeni. Isključivo osobe koje moraju da ispune svoj zadatak imaju ovlašćenje da pristupe vašim podacima o ličnosti. Oni se drže u strogoj profesionalnoj tajnosti i moraju biti usaglašeni sa svim tehničkim propisima predviđenim za garanciju poverljivosti podataka o ličnosti.

Pored toga, želimo da sprečimo da neovlašćena lica pristupaju vašim podacima, da ih obrađuju, menjaju ili uništavaju. Na kraju, i neobrađeni i analizirani podaci su tokom njihovog životnog ciklusa zaštićeni od oštećenja merama zaštite podataka, kao i tehnološkim merama i merama IT bezbednosti.

Saznajte više o bezbednosti i zaštiti podataka.

U slučaju povrede bezbednosti podataka

U slučaju povrede bezbednosti podataka

Ponekad se dešavaju neočekivane stvari. Zato imamo uspostavljene planove odgovora na incidente. U slučaju povrede podataka, što podrazumeva rizike po vašu privatnost, i vi i Komisija za zaštitu privatnosti ćete biti obavešteni u skladu sa našim pravnim obavezama. U tom slučaju ćemo uložiti sve napore da zaustavimo takvu povredu i ograničimo sve posledice.

Smanjenje rizika kroz smanjivanje količine podataka

Smanjenje rizika kroz smanjivanje količine podataka

Bez obzira na to čime se bavimo, svi mi patimo od prevelike količine podataka. Stvaramo i čuvamo previše podataka i što je najgore ne možemo da pronađemo način da se otarasimo stvari koje nam više nisu potrebne. Kompanija Dun & Bradstreet redovno praktikuje smanjivanje količine podataka, čime se ograničava prikupljanje i zadržavanje informacija koje su od suštinskog značaja za naše poslovanje. Smanjivanje količine podataka se odnosi na praksu ograničavanja prikupljanja podataka o ličnosti samo na podatke koji su direktno relevantni i neophodni za postizanje određene svrhe.