Podaci o ličnosti

Vaši podaci pokreću usluge koje vam olakšavaju svakodnevicu, a istovremeno doprinose društvu. Ali vi imate kontrolu.
Koje podatke o vama prikupljamo?

Koje podatke o vama prikupljamo?

Podaci koje prikupljamo ispunjavaju svrhe ne samo osnaživanja poslovanja, organizacija i organa, već i da vama kao pojedincu život bude lakši i bezbedniji. Podaci koje posedujemo obuhvataju osnovne podatke poput imena i adrese, ali i detaljnije informacije.

Saznajte više o podacima koje prikupljamo.

Kako prikupljamo podatke

Kako prikupljamo podatke

Kompanija Dun & Bradstreet posluje u 19 zemalja širom Evrope i ima pristup zvaničnim podacima na ovim tržištima. Zahvaljujući našem strateškom partnerstvu sa kompanijom Dun & Bradstreet, takođe imamo pristup najvećoj svetskoj komercijalnoj bazi podataka sa ažuriranim informacijama o 285 miliona preduzeća u više od 220 zemalja.

Pošto su naši izvori podataka uglavnom nacionalni, pogledajte lokalni veb-sajt kompanije Dun & Bradstreet za više informacija o izvorima podataka koji se koriste u vašoj zemlji.

Pored zvaničnih izvora podataka, prikupljamo podatke kojima se može utvrditi identitet lica putem tzv. popisivanja veb stranica na mreži, korišćenjem obrazaca za upite i registraciju. Pregledanjem veb-sajtova kompanije Dun & Bradstreet i elektronskom komunikacijom sa nama potvrđujete obradu vaših podataka o ličnosti.

Kako koristimo vaše podatke o ličnosti

Kako koristimo vaše podatke o ličnosti

Svrhe u koje Dun & Bradstreet poseduje vaše podatke kreću se od provere kreditnog rejtinga do marketinga. Kada su vaši podaci u posedu kompanije Dun & Bradstreet to znači da su usluge koje dobijate svakodnevno nesmetane, dok istovremeno osiguravamo da su podaci bezbedni i da se koriste samo u svrhe na koje ste pristali.

Saznajte više kako podaci unapređuju naše proizvode i usluge.

Sa kim delimo vaše podatke?

Sa kim delimo vaše podatke?

Podaci se mogu deliti sa preduzećima ili organima u okviru EU i izvan EU. Međutim, pre prenosa bilo kojih podataka, pregledamo sve nacionalne zakone kako bismo osigurali da su ispunjene sve obaveze i zahtevi.

Saznajte više o tome s kim delimo vaše podatke.

Kako da kontrolišete svoje podatke

Kako da kontrolišete svoje podatke

Mi veoma cenimo vašu privatnost i podatke kako bismo obezbedili vredne uvide bez ugrožavanja vašeg integriteta. Podaci se koriste za potrebe marketinga, statistike i u druge svrhe. Međutim, ako želite da pristupite svojim podacima, da ih menjate, brišete, ograničavate ili ulažete prigovor ili da ostvarite druga prava lica prema OUZP-u, obratite nam se na info@bisnode.rs.

Saznajte više o svojim pravima.

Obratite nam se

Prema Opštoj uredbi o zaštiti podataka, možete da zahtevate kopiju podataka o ličnosti koje čuvamo o vama tako što ćete nam se obratiti na info@bisnode.rs.