Podaci o ličnosti

Vaši podaci pokreću usluge koje vam olakšavaju svakodnevicu, a istovremeno doprinose društvu. Ali vi imate kontrolu.

Čuvajte se lažnih veb stranica i ljudi koji obećavaju da će dodeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj. Postoje osobe koje trenutno upravljaju veb stranicama dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i pomenutim veb stranicama. Molimo vas budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Koje podatke o vama prikupljamo?

Koje podatke o vama prikupljamo?

Podaci koje prikupljamo ispunjavaju svrhe ne samo osnaživanja poslovanja, organizacija i organa, već i da vama kao pojedincu život bude lakši i bezbedniji. Podaci koje posedujemo obuhvataju osnovne podatke poput imena i adrese, ali i detaljnije informacije.

Saznajte više o podacima koje prikupljamo.

Kako koristimo vaše podatke o ličnosti

Kako koristimo vaše podatke o ličnosti

Svrhe u koje Dun & Bradstreet poseduje vaše podatke kreću se od provere kreditnog rejtinga do marketinga. Kada su vaši podaci u posedu kompanije Dun & Bradstreet to znači da su usluge koje dobijate svakodnevno nesmetane, dok istovremeno osiguravamo da su podaci bezbedni i da se koriste samo u svrhe na koje ste pristali.

Saznajte više kako podaci unapređuju naše proizvode i usluge.

Sa kim delimo vaše podatke?

Sa kim delimo vaše podatke?

Podaci se mogu deliti sa preduzećima ili organima u okviru EU i izvan EU. Međutim, pre prenosa bilo kojih podataka, pregledamo sve nacionalne zakone kako bismo osigurali da su ispunjene sve obaveze i zahtevi.

Saznajte više o tome s kim delimo vaše podatke.

Kako da kontrolišete svoje podatke

Kako da kontrolišete svoje podatke

Mi veoma cenimo vašu privatnost i podatke kako bismo obezbedili vredne uvide bez ugrožavanja vašeg integriteta. Podaci se koriste za potrebe marketinga, statistike i u druge svrhe. Međutim, ako želite da pristupite svojim podacima, da ih menjate, brišete, ograničavate ili ulažete prigovor ili da ostvarite druga prava lica prema OUZP-u, obratite nam se na info.rs@dnb.com.

Saznajte više o svojim pravima.

Obratite nam se

Prema Opštoj uredbi o zaštiti podataka, možete da zahtevate kopiju podataka o ličnosti koje čuvamo o vama tako što ćete nam se obratiti na info.rs@dnb.com.