Pomažemo klijentima da rastu i napreduju

Naši podaci, uvidi i platforme zasnovane na veštačkoj inteligenciji daju mogućnost klijentima širom sveta da preduzimaju pametnije odluke koje će im dati prednost u odnosu na konkurenciju.

Dun & Bradstreetin globaali kattavuus

Naši podaci

Organizacije širom sveta koje su ispred svog vremena veruju kompaniji Dun & Bradstreet kada su u pitanju podaci i analitički uvidi koji definišu čitave kategorije i koriste naša kompletna rešenja kao vodič za dobitne strategije i pametne aktivnosti.

Mi predstavljamo srž ključnih inicijativa ovih organizacija i činimo razliku koja im pomaže da povećaju prihode, smanje rizik i održe usklađenost s propisima. Kompanija Dun & Bradstreet razlikuje se opsegom, dubinom, raznolikošću i tačnošću poslovnih podataka koji neprestano rastu.

Saznajte više o našem Data Cloud servisu

Bridge at sunrise

Naša analitika

Zahvaljujući bogatoj vlasničkoj bazi podataka i sredstava vezanih za podatke poput ogromne količine istorijskih podataka o programu globalne trgovine, kao i svetskom timu iskusnih stručnjaka za podatke, Dun & Bradstreet ima jedinstvenu mogućnost pružanja informacija o kupcima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima. Koristimo mašinsko učenje/veštačku inteligenciju (AI), a primenjujemo i najnovije statističke tehnologije i metodologiju za razvoj pokazatelja, ocena, rezultata i naprednih analitičkih modela s visokim performansama.

Saznajte više o našem Analytics servisu

Road crossing people

D-U-N-S® broj

D-U-N-S broj kompanije Dun & Bradstreet je jedinstveni devetocifreni identifikator za kompanije. Ovaj broj se dodeljuje kada putem našeg patentiranog procesa za rešavanje pitanja identiteta, koji je deo naše DUNSRight metodologije, identifikujemo kompaniju kao jedinstvenu u odnosu na sve druge u data cloud-u Dun & Bradstreet. Zajmodavci i potencijalni poslovni partneri često navode D-U-N-S brojeve kako bi lakše predvideli pouzdanost i/ili finansijsku stabilnost određene kompanije. D-U-N-S brojevi omogućavaju i identifikaciju odnosa između privrednih subjekata (hijerarhiju i povezanost)

Saznajte više o našem D-U-N-S® broj servisu

A Worldwide Network hálózat

Naša mreža Worldwide Network

Globalne poslovne informacije

Globalna priroda našeg Data Cloud-a predstavlja našu jedinstvenu prednost (USP). Iako danas poslujete u jednoj regiji, vrlo je verovatno da će vaše poslovanje preći granice tog područja ili ćete sarađivati sa stejkholderima u drugim regijama, što pristup globalnim podacima i analitici čini ključnom komponentom svih uspešnih kompanija bilo koje veličine.

Prepoznali smo vrednost lokalnih stručnjaka kad je reč o izvorima globalnih podataka, tako da smo uspostavili Worldwide Network kompanije Dun & Bradstreet - globalno partnerstvo bez premca sa vodećim svetskim pružaocima poslovnih informacija u različitim zemljama širom sveta, što omogućava našim klijentima rast i razvoj. Podaci, uvidi i platforme zasnovane na veštačkoj inteligenciji daju mogućnost klijentima da preduzimaju pametnije odluke koje im donose konkurentsku prednost. Podatke dobijamo direktno od naših partnera, koji su deo „lanca snabdevanja podacima“ i deo mreže izvrsnosti koja poštuje najviše standarde.

Saznajte više o našem Worldwide Network servisu

Naši klijenti

Na današnjem tržištu, kompanije moraju znati više o podacima nego ikada do sada. Zato se skoro 90% kompanija sa liste Fortune 500™, kao i kompanije svih veličina širom sveta, oslanja na Dun & Bradstreet.