Korporativna održivost

Održivost je sastavni deo našeg poslovanja
Naša misija u kompaniji Dun & Bradstreet je da pomognemo drugima da se upoznaju sa mogućnostima koje nude podaci i analitika – što nije samo preduslov za postizanje poslovnih ciljeva već i moćno sredstvo za kreiranje održivog razvoja.   

Naša kompanija je sastavni deo privrede i društva na tržištima na kojima poslujemo. Svesni smo da odluke koje donosimo u našem svakodnevnom poslovanju utiču na društvo, ljude i okolinu, a ta svest prožima svaku odluku u celoj organizaciji. Za nas je održivi razvoj važan i odgovorna zaostavština za buduće generacije. 
Životna sredina

Životna sredina

Naša ekološka ambicija je jasna:

Klimatske promene zahtevaju hitno globalno delovanje. Svaka odluka koju donesemo kao kompanija utiče na društvo, ljude i životnu sredinu.

Pročitajte više o našem delovanju u pogledu zaštite životne sredine
Društvena pitanja

Društvena pitanja

Naši zaposleni su ključ našeg uspeha

Zalažemo se za različitost, inkluziju i jednakost. Poštujemo jedinstvenost svake osobe bez obzira na pol, nacionalnost, etničku pripadnost, veru, starost, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili ličnost.

Upravljanje

Upravljanje

Dobro upravljanje osigurava efikasnost

Uspostavili smo snažnu i posvećenu lidersku strukturu održivosti koja se bavi održivošću za društvo, za naše klijente i sve naše zainteresovane strane u skladu sa njihovim očekivanjima.  

Izveštaji i politike o održivosti

Izveštaji i politike o održivosti

Naši izveštaji

Od 2015. godine, kompanija Dun & Bradstreet Europe (ranije Bisnode) je potpisnica Globalnog dogovora UN, najveće svetske inicijative za održivost.