Vesti

Bisnode je sada Dun & Bradstreet!

20 apr 2021

Početkom ove 2021. godine Dun & Bradstreet je preuzeo Bisnode i sada zajedno napredujemo kao jedna kompanija.

To će nas učiniti još snažnijim u objedinjavanju lokalne i globalne stručnosti i znanja kako bismo služili našim klijentima. Kao jedna kompanija pomoći ćemo vam da rastete i napredujete. Korišćenjem svih naših podataka i uvida osnažićemo vas da preduzimate inteligentnije akcije, pružajući vam konkurentsku prednost.

 

Nov izgled i osećaj

Naš sledeći korak je da završimo tranziciju Bisnode i postanemo Dun & Bradstreet na svim poljima. 21. aprila Bisnode će promeniti logotip i vizual, kako bi bio potpuno nov kao Dun & Bradstreet.

Ovo uključuje ne samo transformaciju naših veb sajtova, već obuhvata sve oblasti kao što su računi, mejlovi, brošure i ostalo. Međutim, i dalje će postojati neka područja koja na ovaj datum neće biti konvertovana, uglavnom zbog pravnih problema, o kojima želimo da vam podignemo svest.

Radimo na tome da sve uskladimo što je pre moguće, ali biće potrebno malo vremena. Zato se nemojte iznenaditi ako naše fakture dolaze od Bisnode, a postali smo Dun&Bradstreet. Promena imena je još uvek u procesu.

U sve globalnijem i međusobno povezanom svetu, radujemo se što ćemo vam pružiti još bolji način, kombinujući najbolje od svake kompanije.

 

Pitanja

Pogledajte FAQ za više detalja.