KARIJERA

Zaposlenje u Dun & Bradstreetu – Put do uspešne karijere

Deo strategije ljudskih resursa grupe Dun & Bradstreet je da svojim zaposlenima otvori mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Dun & Bradstreet radi strateški, sakupljanjem talenata i izvlačenjem najboljeg od svakog od njih. Jedan od ciljeva Dun & Bradstreeta je da svojim zaposlenima obezbedi okruženje u kojem oni napreduju i razvijaju se.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg uspešnog tima, pošaljite Vaš CV na

valentina.kuharic@bisnode.com 

Da li ste zainteresovani da radite i razvijate se u internacionalnoj kompaniji? Da li Vas motiviše da radite u najbrže rastećem segmentu SMART DATA? Da li je konsultantska prodaja izazov za Vas?

Ukoliko jeste, ne propustite priliku da konkurišite u vodećoj kompaniji za poslovne i bonitete informacije, analizu podataka I isporuku pametnih rešenja koja pomažu kompanijama da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove u poslovanju i donesu bolje poslovne odluke u svakodnevnom radu.

Mi smo kompanija Dun & Bradstreet d.o.o., deo grupacije koja posluje u 19 evropskih zemalja I ima preko 2100 zaposenih. U Srbiji poslujemo od 2011. godine I kontinuirano rastemo I razvijamo se. Širimo naš tim i tražimo pravog kandidata za radno mesto:

Trenutno nema slobodnih mesta.