Bisnode er nå
Dun & Bradstreet!

I begynnelsen av året ble Bisnode kjøpt opp av Dun & Bradstreet, og nå fortsetter vi som ett selskap.

 

 

Dette vil gjøre oss enda sterkere ved å bringe sammen lokal og global ekspertise og kunnskap for å betjene våre kunder.

Som ett selskap vil vi hjelpe deg til å vokse og bedre resultatene. Ved hjelp av all vår data og innsikt gir vi deg muligheten til å ta smartere beslutninger som vil øke ditt konkurransefortrinn.

Ny grafisk profil
Vårt neste steg er å gjennomføre overgangen fra Bisnode til Dun & Bradstreet. Den 21. april bytter Bisnode logo og profil, og får en felles merkevare med Dun & Bradstreet.

Dette innebærer ikke bare at vi får nye nettsider, men at vi fremover også vil endre fakturaer, e-post og rapporter med mer. Det vil fortsatt være noe som ikke blir endret umiddelbart, og det er hovedsaklig på grunn av det juridiske som vi ønsker å informere deg om.

Vi jobber med å få alt på plass så fort som mulig, men det vil ta litt tid. Ikke bli overrasket om fakturaene våre kommer fra Dun & Bradstreet, mens du fremdeles driver forretninger med Bisnode.

I en stadig mer global og sammenkoblet verden ser vi frem til å betjene deg på en enda bedre måte ved å kombinere det beste fra hvert selskap.

Flere spørsmål
Vennligst sjekk spørsmål og svar nedenfor for mer informasjon, eller ta gjerne kontakt med oss.

 

Spørsmål og svar:

I nærmere 200 år har Dun & Bradstreet hjulpet kunder og partnere med å vokse og lykkes gjennom kraften i data, analyse og datadrevne løsninger. Våre mer enn 6000 dedikerte ansatte over hele verden drives av viktige verdier som gjør oss til en etablert og ledende leverandør av foretaksdata, persondata og analyser. Vår data og innsikt er verdifulle i alle faser av kundereisen.

Du kan forvente at din kontaktperson forblir den samme. Vi i Bisnode vil fortsette å kommunisere med deg gjennom de samme kanalene og prosessene som er på plass. Oppkjøp innebærer som regel organisatoriske eller strukturelle endringer, men vi lover å operere med minst mulig innvirkning på virksomheten din og vil holde deg oppdatert hvis dette endrer seg.

Vi oppdaterer og forbedrer tjenestene våre fortløpende. Vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden, og vil varsle deg om disse oppdateringene er relevante for deg, og sørge for at eventuelle endringer vi gjør vil påvirke virksomheten din så lite som mulig.

Foreløpig forblir alle kontrakter de samme, og du vil beholde din Bisnode kontaktperson. Hvis noe endres, vil vi varsle deg om dette.

Ved å kombinere det beste fra begge selskaper, kan vi bedre støtte våre kunder med internasjonal vekst, og utnytte dybden og bredden av tilgjengelige data for å øke effektiviteten og redusere risiko. Det nye selskapet vil bedre gjenspeile det globale forretningslandskapet og møte behovene til våre kunder som opererer internasjonalt i en verden i stadig endring, gjennom å øke tilgangen til ytterligere internasjonal data og ekspertise.

Alle kontrakter forblir på plass med Bisnode som juridisk foretak, og med samme organisasjonsnummer.

Det formelle juridiske navnet Bisnode beholdes med samme organisasjonsnummer. Du kan for eksempel motta fakturaer med Dun & Bradstreet-logoen og merkevaren, men transaksjonen vil fortsatt gjøres med forretningsenheten Bisnode. Dette vil fortsette inntil videre.

Vi vil fortsette å operere og levere tjenestene våre mye på samme måte som før, uten at noen umiddelbare endringer er planlagt. Siden vi oppdaterer og forbedrer løsningene våre kontinuerlig, kan dette bety ny utvikling og nye funksjoner i fremtiden. Når noen endringer utføres, vil vi sørge for å kommunisere dette til deg.

Vårt mål er å gi en god kundeopplevelse og sikre at våre kunder får tilgang til de nyeste innovasjonene og funksjonalitetene på de mest moderne plattformene våre, og oppgradere dem der det er aktuelt. Vi vil kommunisere i god tid på forhånd, hvis og når det skal gjøres endringer i våre produkter og tjenester.

Ta gjerne kontakt med oss om du har ytterligere spørsmål.