Blogg Risiko og kreditt

Dun & Bradstreet C19 Index: Overvåk risikoen hos dine kunder og leverandører

|

Covid-19-utbruddet har ført til store utfordringer på tvers av næringer og geografiske lokasjoner. For å sikre at din bedrift ikke påvirkes av dette, er det helt kritisk å bli varslet tidlig dersom en av dine kunder, leverandører eller distributører blir utsatt for det samme.

– I Bisnode ser vi nærmest på det som vår plikt å hjelpe bedrifter fra å gå på smeller de fint kunne unngått med den rette kunnskapen.

Det sier Richard Atleen, Lead Business Development i Bisnode Norge. Atleen er opptatt av å nå ut til kundene med beskjeden om at det faktisk er mulig å forutse de fleste konkurser og økonomiske utfordringer, og dermed sørge for at man ikke blir skadelidende.

– Helsesjekken vi gjennomfører avdekker om dine kunder opererer i et område, en bransje, eller lignende som gjør at de rammes ekstra av covid-19. På den måten kan vi avdekke «symptomer» eller «farer» i kundeporteføljen din, som gjør at dere kan manøvrere unna før problemene smitter over på dere, sier han.

COVID-19 Impact Index

Basert på resultatet av helsesjekken tilbyr Bisnode løsninger som gir deg løpende kontroll på risiko i din leverandør- og kundeportefølje, gjennom tjenesten COVID-19 Impact Index (C19 Index).

Indexen er en tilleggstjeneste til den tradisjonelle overvåking gjennom D&B Credit løsningen, og tar hensyn til de raske endringene pandemien forårsaker.

Illustrasjon Covid 19 impact indexMed C19 Index, får du overvåkning og full oversikt over kundene og leverandørene dine, med en ukentlig oppsummering av endringer i porteføljen. På den måten ser du om det blir større eller mindre farer over tid, hvor du bør være ekstra våken og hvor det kan kreves handling.

Ta kontakt med Bisnode i dag for å få en kostnadsfri helsesjekk, og en eventuell påkobling av C19 Index.

Ta kontakt med oss i Bisnode for å få en kostnadsfri helsesjekk!

Vi deler gjerne vår innsikt