Finn nye kunder og engasjer dem raskere

D&B Hoovers er et salgsverktøy som bruker data og analyse for å hjelpe deg til å konvertere potensielle nye kunder raskere.

Prøv D&B Hoovers gratis

Gi selgerne dine verktøyene de trenger for å lykkes

Med D&B Hoovers kan du raskere konvertere potensielle kunder til lønnsomme kunder. Vi har markedets største foretaksregister over potensielle kunder. Vi tilbyr funksjoner for dynamiske søk og listebygging, sanntids triggervarsling og omfattende bedriftsprofiler.

Med flere potensielle kunder og dypere kundeforståelse tilgjengelig, kan selgeren bruke mindre tid på å lete etter nye kunder og mer tid på å selge.

D&B - Hoovers

Få innsikten du trenger med intensjonsdata

Intensjonsdata brukes til å identifisere om et selskap har vist interesse for å kjøpe dine produkter eller løsninger. Det er det neste store steget i utviklingen av datadrevet markedsføring og salg.

Intensjonsdata hjelper deg som B2B-selskap å identifisere hvem som aktivt søker etter dine tjenester ved å samle informasjon om bedriftens adferd på nettet. Med denne kundeinnsikten kan du kostnadseffektivt målrette salgsinnsatsen din, og fokusere på potensielle kunder som har størst potensial.

 

 

Slik fungerer D&B Hoovers

 

 

D&B Hoovers kombinerer data og analyse fra 160 millioner foretak for å forbedre salgsstrategien din, og skape en raskere vei fra prospekt til lønnsom kunde.

Hvorfor D&B Hoovers?

Strategisk leadgenerering 
D&B Hoovers avanserte funksjoner for søk- og leadsgenerering hjelper deg med å lage lister over relevante potensielle kunder, samt overvåke markedet slik at du alltid har oppdatert informasjon. 

Treff riktig i dine salgspitcher
Få tilgang til salgsinformasjon om potensielle prospekter, og tilpass dine salgspitcher ved hjelp av bransjeanalyser og finansielle rapporter.

Øk salgsproduktiviteten
Overvåk utviklingen til dine største kunder, og hold deg informert om nye salgsmuligheter gjennom våre triggere og varsler i sanntid. 

Øk det globalet salget

Identifiser og nå nye kunder gjennom tilgang til data fra over 160 millioner foretak.