Energi

check-mark-blue.png

Få verdifull innsikt gjennom dyptgående artikler

check-mark-blue.png

Øk din bransjeforståelse med tilpassede løsninger

check-mark-blue.png

Ligg et steg foran ved hjelp av de nyeste trendene

Potensial i en bransje i endring

Potensial i en bransje i endring

Det foregår i dag omfattende endringer i energibransjen, og alt tyder på at dette vil fortsette også i de kommende årene. Større mobilitet blant kunder med hyppige bytter av leverandør er et faktum. I en bransje som er preget av hard konkurranse og prispress er det de selskapene som er nytenkende og på nett med forbrukerne som vil kunne tiltrekke seg nye kunder.

I dag konkurrerer strømleverandørene om alle kunder.

  • De selskapene som kan forutse hvilke kunder som er lønnsomme om et par år vil komme seirende ut.
  • Med bedre forståelse av kundene kan man tilegne seg kunnskap om deres behov, og dermed også muligheten for å rette relevante tilbud og spisset kommunikasjon mot dem.


Når bransjen står ovenfor både økt konkurranse og betydelige forandringer åpner det seg samtidig nye muligheter.

  • Med tilgang til data, relevant innsikt og de rette verktøyene finnes det i en verden i endring et potensial for å bli mer konkurransedyktig og hele tiden ligge ett steg foran.
  • Store datamengder kan analyseres for å få økt forståelse av kundene, optimalisere risikoen i kredittporteføljen og for å velge de riktige kundene.
  • Smarte data gjør dette mulig.
Kundecase

NorgesEnergi bruker Bisnode-løsninger for å møte nye krav i kraftbransjen

I en bransje med høy konkurranse er det viktig å ha god kundeinnsikt og oppdatert kundedata av høy kvalitet. For å kunne jobbe effektivt med både eksisterende kunder og nye leads benytter NorgesEnergi seg derfor av løsninger og data levert av Bisnode.

Les mer

Få hjelp av Dun & Bradstreet gjennom hele kundereisen

Bruk smarte data for å drive salg fra prospekt til lojale kunder

Finn nye kunder

Bruk smarte data for å finne de kundene som er nærmest en kjøpsavgjørelse. Gjennom å bruke våre markedsledende data- og analysemodeller kan vi hjelpe deg å finne de beste potensielle kundene, og finne ut når det er størst sjanse for at de vil gjøre et kjøp.

Øke konverteringen

Forbedre konverteringsfrekvensen på dine beste kunder som bruker smarte data for å optimalisere kriterier og prosesser for dine tilbud. Tilpass dine tilbud og maksimere avkastningen for ulike kundesegmenter ved å kombinere finansiell informasjon og markedsdata for hver potensielle kunde.

Driv mersalg

Bruk smarte data for å få innsikt i sanntid - både på potensialet for mersalg og hendelser som indikerer en endring i risikonivået for kunden. Ved å integrere våre analyseverktøy for smarte data med CRM eller dine system for markedsføring automatisering og salgsstøtte, kan vi hjelpe deg på en daglig basis for å forutsi dine beste salgs- og kundeservicemuligheter. Samtidig hjelper vi deg med å håndtere risikoene som oppstår.

Bygg kundelojalitet

Bruk smarte data for å kontinuerlig overvåke og administrere ditt kundeforhold i hele kundens livssyklus. Ved å integrere våre verktøy for smarte data med CRM-systemet CX eller markedsføring automatisering, kan vi hjelpe deg med å administrere alle dine kunderelasjoner.