Bank og finans

check-mark-blue.png

Få verdifull innsikt gjennom dyptgående artikler

check-mark-blue.png

Øk din bransjeforståelse med tilpassede løsninger

check-mark-blue.png

Ligg et steg foran ved hjelp av de nyeste trendene

Muligheter i en verden i endring

Muligheter i en verden i endring

Banker og finansinstitusjoner står akkurat nå ovenfor omfattende utfordringer. Nye betingelser innen ulike områder krever nye fremgangsmåter og verktøy for å fortsatt kunne drive en lønnsom virksomhet.

Både privat- og bedriftskunder bytter oftere bank, og er mindre lojale enn tidligere.

  • For å få fornøyde kunder er det derfor viktigere enn noen gang å gå i dybden for å forstå dem.
  • Ved å gjøre dette kan kommunikasjonen effektiviseres slik at du kan nå frem til kundene på nøyaktig rett tidspunkt.

Når konkurransen øker kreves det samtidig at man kan øke servicenivået, at man helt enkelt har evnen til å levere høyere kvalitet, litt raskere. I takt med at regelverk og lover forandres møter banker og finansinstitusjoner dessuten en økt kompleksitet, som kan påvirke både tilbud, løsninger og behandlingstid.

Når utfordringene vokser åpner det seg samtidig nye muligheter.

  • Med tilgang til data, relevant innsikt og de rette verktøyene finnes det i en verden i endring et potensial for å bli mer konkurransedyktig og hele tiden ligge ett steg foran.
  • Store datamengder kan forvaltes og benyttes for å effektivisere prosesser, ta sikre beslutninger og for å velge de riktige kundene.
  • Smarte data gjør dette mulig.

Få hjelp av Dun & Bradstreet gjennom hele kundereisen

Bruk smarte data for å drive salg fra prospekt til lojale kunder

Finn nye kunder

Bruk smarte data for å finne de kundene som er nærmest en kjøpsavgjørelse. Gjennom å bruke våre markedsledende data- og analysemodeller kan vi hjelpe deg å finne de beste potensielle kundene, og finne ut når det er størst sjanse for at de vil gjøre et kjøp.

Øke konverteringen

Forbedre konverteringsfrekvensen på dine beste kunder som bruker smarte data for å optimalisere kriterier og prosesser for dine tilbud. Tilpass dine tilbud og maksimere avkastningen for ulike kundesegmenter ved å kombinere finansiell informasjon og markedsdata for hver potensielle kunde.

Driv mersalg

Bruk smarte data for å få innsikt i sanntid - både på potensialet for mersalg og hendelser som indikerer en endring i risikonivået for kunden. Ved å integrere våre analyseverktøy for smarte data med CRM eller dine system for markedsføring automatisering og salgsstøtte, kan vi hjelpe deg på en daglig basis for å forutsi dine beste salgs- og kundeservicemuligheter. Samtidig hjelper vi deg med å håndtere risikoene som oppstår.

Bygg kundelojalitet

Bruk smarte data for å kontinuerlig overvåke og administrere ditt kundeforhold i hele kundens livssyklus. Ved å integrere våre verktøy for smarte data med CRM-systemet CX eller markedsføring automatisering, kan vi hjelpe deg med å administrere alle dine kunderelasjoner.