Pridružite nam se na poslovnom susretu kompanija Bijeljinske regije, koji organizujemo u saradnji sa Područnom privrednom komorom Bijeljina.
 

Želimo Vas upoznati sa rješenjima za unaprjeđenje Vašeg poslovanja a imaćete priliku da se upoznate i razmjenite ideje sa učesnicima susreta u ugodnom druženju u najvećem etno selu na Balkanu, gdje se “odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji.”
 
Budite s najpoželjnijim poslovnim partnerima – bonitetno izvrsnim kompanijama, u koje spada samo 29% kompanija Republike Srpske – ovo je prilika da se javno označite D&B sertifikatom bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatom potvrdom kvaliteta poslovanja kompanije i potvrdu kupcima za uspjeh, kredibilitet i sigurnost u poslovanju.
 

Izvrsna rješenja za podršku i rast vašeg poslovanja

Jer mi smo tu da podržimo rast i razvoj Vašeg biznisa.

D&B Hoovers

D&B Hoovers

Uz D&B Hoovers dobijate pristup najvećoj svjetskoj bazi podataka za marketing i prodaju a vaš prodajni tim može efikasno istraživati kompanije širom svijeta. Obezbijedite svojim prodavcima alate za uspjeh. D&B Hoovers omogućava vašem prodajnom timu da brže pretvore potencijalne kupce širom svijeta u profitabilne kupce.

Više na linku D&B Hoovers

Dun & Bradstreet D-U-N-S broj

Dun & Bradstreet D-U-N-S broj

Dun & Bradstreet D-U-N-S broj je jedinstveni devetocifreni identifikator za kompanije. Ovaj broj se dodjeljuje kada naš patentirani proces rješavanja identiteta identificira kompaniju kao jedinstvenu u odnosu na bilo koju drugu.

Više na linku D-U-N-S broj

D&B Finance Analytics

D&B Finance Analytics

D&B Finance Analytics je platforma u potpunosti zasnovana na umjetnoj inteligenciji koju pokreće Dun & Bradstreet Data Cloud-za financijske menadžere koji žele transformisati svoje finansijske operacije i smanjiti troškove kroz uvid, automatizaciju i poboljšano korisničko iskustvo. Inteligentna, fleksibilna i laka za korištenje, D&B Finance Analytics omogućava upravljanje rizicima, povećanje operativne efikasnosti, poboljšanje poslovnog uvida i poboljšanje korisničkog iskustva.

Više na linku D&B Finance Analytics

Kreativni stimulans za izvrsne poslovne ideje

„Pravi znak inteligencije nije znanje nego mašta”

Albert Ajnštajn

the first rule of business is fun

Kreativnost je najmoćniji emocionalni stimulans na svijetu i stoga najmoćnija pokretačka sila u biznisu. Zato smo se potrudili da i ovo naše druženje bude takvo – imaćete priliku uživati u ovom prelijepom okruženju etno sela Stanišići, isprobati sreću u nagradnim igrama, uživati u degustaciji vina i njegovom spajanju s delicijama šefa kuhinje etno sela.

Predstavljamo:

 

Digitalno turističko putovanje

Aurora Plus d.o.o. Teslić

Nosioc ovog projekta je Aurora Plus d.o.o. Teslić, u partnerstvu sa sestrinskom kompanijom Ustanova za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, kao idejnim tvorcem VR digitalnog putovanja. (Ustanova WMTA Banja Luka ideja i realizacija / Svjetlopis / Aurora Plus tim). Vidjećete kako virtualni proizvod VT naočare mogu unaprijediti turizam kao granu djelatnosti ali i druge grane, poput građevinstva ili arhitekture.

Kao uvod, na ovom linku možete pogledati link VR HOUSE 360 VR INTERACTIVE HOUSE Example of services in WMTA - YouTube (VR (usluge virtuelne stvarnosti) primjeri i vrhunsko renderiranje u realnom vremenu).

 

 

 

Prijatelj eventa:

 

Vinarija Pajić

 

“Sve se završava i počinje uz čašu dobrog vina”.

Vinarija Pajić izgrađena je 2017. godine na prvim obroncima Majevice ali je priča o vinogradima počela 2013. godine. Danas posjeduju preko 8 hektara vinograda u kojima prevladavaju različite sorte grožđa za proizvodnju vrhunskih vina:  Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Rose te poluslatko bijelo vino kasne berbe dobijeno od vrhunske sorte grožđa sauvignon blanc. Prostor za degustaciju ima sve potrebno da bi uživali u isprobavanju vina, a pogled sa terase doprinosu potpunom užitku. Upoznajte vinariju na ovom LINKU.

 

PREDNOSTI KOJE VAM DAJE SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI:

 

Globalno prepoznavanje Vaše kompanije kao vjerodostojnog poslovnog partner aod poverenja
Prednost nad konkurencijom
Dodatna referenca na tenderima
Dokaz stabilnog poslovanja Vaše kompanije
Potvrda trenda stabilnog poslovanja u idućih 12 mjeseci
Izvrsne promotivne referenca
   

Pridružite se najuspješnijim kompanijama i potvrdite svoj kvalitet Sertifikatom bonitetne izvrsnosti.

Pošaljite nam mail na aaa.ba@dnb.com ili nas pozovite na 0800 22 337 da zajedno provjerimo da li ste bonitetno izvrsni!

Pogledajte kako je bilo na ostalim druženjima na ovom linku