Get out of THE BOX!

Welcome to 2023.

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Hotel Hills Ilidža

Excellence Club in B&H

S pravim ljudima na pravom mjestu - sve je moguće!

Dun & Bradstreet je organizovao decembarski poslovni susret u Hotelu Hills na Ilidži, sa željom da zajedno sa uspješnim bh. kompanijama, svojim klijentima i prijateljima proslavi ovogodišnje poslovne uspjehe ali i probudi interesovanje o tome kako možemo postići nove u sljedećoj godini.
 
 
 

What can you do today to build a resilient future for tomorrow?

Šta možete učiniti danas kako biste izgradili otpornu budućnost za sutra
 
U Razgovoru s povodom, profesor Ermin Cero je razgovarao o tome šta kompanije mogu učiniti danas da izgrade otpornu budućnost biznisa za sutra, sa sagovornicima Emirom Adžovićem, analitičarem privatnog sektora u UNDP-a i Almirom Bajtarevićem, menadžerom za kvalitet i okoliš Tvornice Cementa Kakanj i kako Dun & Bradstreet može učestvovati u tome.
 

Excellent stories, excellent trips and excellent learning

Medaris Šunj, projekt menadžer iz kompanije Eko grad Sarajevo predstavio je Reciklomat - pametni aparat za čišćenje prirode, Zoran Vuković, iz kompanije Aurora Plus iz Teslića vodio je prisutne na virtualno turističko putovanje zahvaljujući VR naočarima, interesatnom rješenju za promociju turizma ali i drugih grana djelatnosti a gost iz Hrvatske Davor Bilman pokazao je kako da brzo i efikasno napravimo procjenu osobnosti da ne pogriješimo u odabiru poslovnog ili privatnog partnera.
 
 

Naravno, nastavljamo raditi na promociji bonitetno izvrsnih kompanija, ističući one koje predstavljaju najbolji dio regije u kojoj posluju ali i puno šire – Dun & Bradstreet certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatu potvrdu kvaliteta njihovog poslovanja, preuzele su kompanije Diorit d.o.o. Sarajevo Kliping BH d.o.o. Sarajevo, Eurokapija d.o.o. Ilidža (poslovni portal Akta.ba); u rangu srebrnih boniteteno izvrsnih kompanija Payten d.o.o. Sarajevo, Meba d.o.o. Sarajevo i Nedal d.o.o. Sarajevo; Zlatna bonitetna izvrsnost BH roll d.o.o. Sarajevo i u rangu platinastih bonitetno izvrsnih kompanija Reca d.o.o. Sarajevo, BH Telecom d.d. Sarajevo i Airvent d.o.o. Bihać.
 
BH ROLL.jpg

Nermina Dževlan iz kompanije BH Roll d.o.o. koja odgovara savremenim tržišnim kretanjima i obezbjeđuju kvalitet i zbog izvoza gotovih proizvoda u zemlje Evropske unije, smatra da je certifikat je potvrda poslovanja i dokaz sigurnosti u poslovnim odnosima sa kompanijom koja ga posjeduje. “Biti među najuspješnijim kompanijama u BiH je posebna čast ali i još jedna potvrda zdravog načina poslovanja za sve naše poslovne partnere, dobavljače i što je najvažnije, krajnje korisnike naših proizvoda i usluga. Zadovoljstvo je pripadati grupi najboljih poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini te za to imati i potvrdu u obliku certifikata boniteta - zlatna izvrsnost”, dodala je.

MEBA.jpg

Prema riječima Lane Sandžaktarević iz kompanije Meba d.o.o., prijem, druženje i organizacija eventa - sve je bilo na nivou. „Stekli smo neka iskustva i sklopili nova poznanstva. Možemo slobodno reći da su naša poslovna saznanja unaprijeđena prezentacijama kolega iz raličitih branši, a pored svega toga sjajno smo se provele“, izjavila je Lana.
RECA.jpg

Kompanija reca d.o.o. iz Sarajeva je i ranije isticala da im certfikat bonitetne izvrsnosti na prvom mjestu služi kao satisfakcija za njihove uposlenike, pokazatelj kakvu firmu prave i u kakvoj firmi rade i to prema procjeni nekoga tko se prema rezultatima rece odnosi krajnje objektivno. „Međutim pored tri uzastopna platinasta certifikata i gore navedenog nam je stalo da i naši kupci kao i naša konkurencija imaju uvid u naše trenutno poslovanje. Pored svega ovoga je lijep osjećaj biti u društvu uspješnih firmi, od kojih se sa sigurnošću može nešto naučiti i isto tako se nadamo da mi možemo biti nekome primjer kako kvalitetno poslovati i napredovati u njegovom poslovanju”, rekli su u kompaniji reca i dodali: „I na kraju, ali ne kao zadnje, u stvari je kao prvo, saradnja sa uposlenicima Dun & Bradstreet-a, stoga hvala na njihovoj podršci koju dobijamo”.

Excellent friendships at work

Naravno, ništa bez prijatelja. S nama su bili naši dragi klijenti m:tel i Sinmax, koji se potrudio da imamo ugođaj kao kod kuće.
 
 

Excellent Fun

Igrali smo se, slikali 360 photo booth kamerom, uživali u hrani, a uz violinist Irhada Baručiju, koji je najavio početak eventa, bend Čoek ipo, uz koji se i zaplesalo te uz degustaciju vina Vinarije Hercegovina Produkt, Vinarije Majić i Vina Domano bilo je to interesantno i zabavno veče.
 
 
 
 
 

Hvala što ste nam uljepšali veče!
Želimo Vam uspješnu novu poslovnu godinu i naravno, da i dalje budete s nama!

Excellent friendships

 

 

MTEL d.o.o.

Kompanija m:tel jedan je od tri nacionalna telekom operatora u Bosni i Hercegovini i nudi najsavremenije usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka. Vodeći se svojim korporativnim vrijednostima koje uključuju posvećenost korisnicima, odgovorno poslovanje, usmjerenost ka promjenama i konstantan rast i razvoj, kompanija m:tel osigurava povjerenje svojih korisnika, poslovnih partnera, akcionara i društvene zajednice. Pozitivno korisničko iskustvo i zadovoljstvo korisnika su pokretačka snaga ove kompanije.

 

 

Sinmax d.o.o.

Sinmax d.o.o. je kompanija osnovana 2019 godine kao nasljednik Sinkro maloprodajne i veleprodajne mreže a bave se proizvodnjom, distribucijom i izvozom proizvoda namjenjenih za opremanje enterijera. Svoje dobavljače smatraju dijelom svoje porodice, a osim domaćih kompanija čiji kvalitet i profesionalnost su na zavidnom nivou, tu su i najpoznatiji evropski brendovi, od se kojih izdvaja Cotta Collection AG – najveći evropski proizvođači namještaja sa 18 fabrika u Evropi.

 

 

Excellent&wine

“Dragocjeno vino tvrdog, suhog, a blagoslovljenog kraja kao da čovjek pije smijeh i pjesmu i poslije treće čaše samo smijehom i pjesmom pozdravlja svijet oko sebe”.

– Omer paša Latas, Ivo Andrić

Uživaćemo u degustaciji izvrsnih hercegovačka vina a dašak hercegovačkog sunca donijeće vinarije eventa - s nama će biti:
“Hercegovina produkt” iz Čitluka, sa višestruko nagrađenim vinima prema Decanter World Wine Awards - najutjecajnijem i najvećem ocjenjivanju vina na svijetu. 
Vinarija “Domano” iz Domanovića, poznata je i kao prva vinarija u Bosni i Hercegovini koja je proizvela domaći pjenušac "Domano".
Vinarija ”Majić iz Ljubuškog, koja je kultivacija vinograda započela 2019. te se može smatrati mladom vinarijom i biće interesantno probati njihova prva vina…

PREDNOSTI KOJE VAM DAJE CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI:

 

Globalno prepoznavanje Vaše kompanije kao vjerodostojnog poslovnog partner aod poverenja
Prednost nad konkurencijom
Dodatna referenca na tenderima
Dokaz stabilnog poslovanja Vaše kompanije
Potvrda trenda stabilnog poslovanja u idućih 12 mjeseci
Izvrsne promotivne reference
   

Pridružite se najuspješnijim kompanijama i potvrdite svoj kvalitet Certifikatom bonitetne izvrsnosti.

Pošaljite nam mail na aaa.ba@dnb.com ili nas pozovite na 0800 22 337 da zajedno provjerimo da li ste bonitetno izvrsni!