Sa nama u društvu izvrsnih!

Golf Klub Krivaja, Zavidovići

 

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija u Bosni i Hercegovini

Dun&Bradstreet4ExcellenceinB&H

15. 09. 2022. je u Golf Klubu Krivaja u Zavidovićima, održano prvo od pet druženja koje Dun & Bradstreet organizuje za bonitetno izvrsne kompanije u BiH do kraja ove godine. Kako je kreativnost najmoćniji emocionalni stimulans i stoga najmoćnija pokretačka sila u biznisu, potrudili smo se da i ovi susreti budu takvi. Osim interesantnih informacija i networkinga, uživali smo u egzotičnom meniju od tri slijeda uz degustaciju vina Podrumi Andrija iz Čitluka, a ugođaj upotpunili obilaskom terena i igranjem golfa na driving range-u.

 

 

 

Dio bonitetno izvrsnih bh. kompanija preuzele su i međunarodno priznatu potvrdu nadprosječnog poslovanja - Dun & Bradstreet certifikat bonitetne izvrsnosti: ODM Collections d.o.o. i Iskraemeco Sarajevo d.o.o. iz Sarajeva; KUNA Export-Import d.o.o. i WaP2Digital d.o.o. iz Visokog; Tehnopetrol d.o.o. Tuzla, TONINO-HOLZ d.o.o. iz Žepča, te abias d.o.o. i T-TEX d.o.o. iz Tešnja.

 

 

 

52361911417_9ca866a113_c.jpg

Izuzetno nam je drago da su sa nama bile i tri kompanije koje su dio grupacije HIFA: HIFA-OIL d.o.o. Tešanj te Euro-Roal d.o.o. i Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug. Uvijek smo sretni i ponosni što možemo podržati 100% domaće grupacije, od kojih je svaka lider u svome segmentu.

Upoznajte prijatelje eventa

Podrumi Andrija

 

Podumi Andrija se nalaze u Paoči, srcu Brotnja u kom se vino pilo još od 7 stoljeća unazad, na dvoru bosanskog kralja Tvrtka. Uzgoj vinograda i proizvodnja vina je tradicija porodice Ćorić, koju dokumentirano prate više od tri stoljeća a tajni sastojak kojeg sadrži svaki njihov proizvod je strast prema vinogradu i lozi koju gaji ova obitelj.

Vina Podrumi Andrija su most koji spaja religije, nacije, ne poznaje spolne, klasne i jezične razlike. Ona objedinjuju tradiciju, okuse i mirise jednog kraja, govori o karakteru ljudi i njihovom temperamentu.

Uz vina “Podrumi Andrija” proizvodi i autohtone rakije i vinjake, organiziraju turističke obilaske, degustacije vina, autentične hercegovačke objede, smještaj i još mnogo toga. U novootvorenom dijelu podruma smještena je i „Banka vina“, prva regionalna banka ovakve vrste koja sadrži specijalno dizajnirane vinske sefove pune vrhunskih vina ove kuće. Dugi niz godina Podrumi Andrija osiguravaju plasman u Ameriku, Kinu i mnoge europske zemlje.

Sa zadovoljstvom smo organizirali degustaciju vina Podruma Andrija   aučesnike našeg susreta, jer, kako kažu: “Vjerujemo da gostoljubivost, iskreno prijateljstvo i vina “Andrija” najuspješnije povezuju ljude!”

 

 

Pridružite se najuspješnijim kompanijama i potvrdite svoj kvalitet Certifikatom bonitetne izvrsnosti.

Pošaljite nam mail na aaa.ba@dnb.com ili nas pozovite na 0800 22 337 da zajedno provjerimo da li ste bonitetno izvrsni!