Sa nama u društvu izvrsnih!

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Restaurant & Lounge bar Integra, Banja Luka

 

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija Republike Srpske

Dun&Bradstreet4ExcellenceinB&H

 

Partner: Privredna Komora Republike Srpske

 

 

Pridružite nam se u luksuznom ugođaju Restaurant & Lounge bara Integra u Banja Luci, na trećem od 5 poslovnih susreta koje smo pripremili s ciljem da okupimo najbolje kompanije - bonitetno izvrsne, koje su nosioci razvoja privrede Bosne i Hercegovine.

Posebno nas raduje što je i ovoga puta, kada obilježava 30 godina postojanja, Privredna komora Republike Srpske partner našeg susreta, podržavajući s nama povezivanje privrednika i unapređenje ekonomskih odnosa privrede regije.

Budite dio kluba izvrsnih u koje spada 29% kompanija Republici Srpskoj i preuzmite svoj certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatu potvrdu dostignuća kompanije i garanciju kupcima za uspjeh, kredibilitet i sigurnost u poslovanju.

 

 

Zadovoljstvo je bilo biti dio susreta kompanija koje su nosioci razvoja privrede u našoj zemlji

Održan je još jedan uspješan susret privrednika u luksuznom ugođaju Restaurant & Lounge bara Integra u Banjoj Luci, u organizaciji Dun & Bradstreet i u partnerstvu sa Privrednom komorom Republike Srpske.

Susret je istakao doprinos bonitetno izvrsnih kompanija, nosioca razvoja privrede, poslovnim uspjesima regije, a međunarodno priznat serifikat bonitetne izvrsnosti, potvrdu dobrog poslovanja preuzele su banjalučke kompanije BIOMEDIC d.o.o. i "ELNOS BL" d.o.o. te J.P. Nacionalni park "UNA" d.o.o. iz Bihaća, Špedicija GLOBUS d.o.o. iz Gradiške i "SAVIĆ COMPANY" d.o.o. iz Bijeljine.

 

 

Dimitrije Savić, direktor kompanije Savić Company izjavio je kako je veoma, impresioniran jučerašnjim eventom. “Vrlo smo zadovoljni što smo u društvu ovakvih kvalitetnih kompanija kakve smo danas vidjeli na ovom skupu. Sve je bilo na zavidnom nivou, veoma lijepo organizovano i sa zanimljivim temama, poput uloge procesa digitalizacije u privlačenju investicija", izjavio je gospodin Savić. Slično su reagovali i ostali učesnici - Doktor Nedeljko Petković, direktor Biomedic-a dodao je: "Organizacija vrhunska i pozitivna energija svih učesnika. Zadovoljstvo je bilo prisustvovati ovakvom skupu."

 

 

 

 

Dobrodošlicu prisutnima ispred Privreden komore Republike Srpske poželjela je  a ispred Dun & Bradstreeta Nejra Hadžiefendić, direktor prodaje za BiH, sa par interesantnih činjenica i uz podsjetnik i šta možemo učiniti za kompanije s kojima sarađujemo kao i za podršku razvoju poslovnog okruženja. Dun & Bradstreet savjetnik, prof. Ermin Cero pokazao je uticaj bonitetno izvrsnih kompanija na bh. ekonomiju sa posebnim osvrtom na Republiku Srpsku. A ko tome ako Dun & Bradstreet može podržati i unaprijediti poslovanje svojih klijenata i unaprijediti njihovo poslovanje na domaćem i posebno svjetskom tržištugovorila je Alma Aljičević D&B Key Account Managere.

 

 

 

Digitalizacija nezaobilazan dio svih sfera života

Dio susreta bio je posvećen digitalizaciji, kao nezaobilaznom dijelu svih sfera života. Predstavnici kompanije Data Design iz Podgorice govorili su o ulozi procesa digitalizacije u privlačenju investicija, predstavljajući rješenje “Digitalni Računovođa” a Aurora Plus iz Teslića vodila je prisutne na VR Digitalno putovanje kroz Srpsku. Na temu digitalizacije, u okviru susreta održan je i Razgovor s povodom sa Svetlanom Vukadinović, Šeficom Odjeljenja za administrativno-pravne poslove i ljudske resurse Elas Metalexpert d.o.o. Banja Luka i Predragom Zorićem, generalnim direktorom kompanije Kolektor CCL d.o.o. Laktaši, koji je moderirala Dragana Kokot, generalni sekretar Privredne komore Republike Srpske.

 

 

Razgovor je završen zaključcima da je potrebno izdvojiti više sredstava za digitanu transformaciju privrede koja nije moguća bez podrške domaćih institucija, u RS je konkretno u pitanju Vlada, i međunarodnih donatora. Također je značajno povezivanje domaćih IKT usluga sa tradicionalnim sektorima privrede, kao i upoznavanje sa primjerima digitalne trasnformaciju u MSP. Tokom panela naglašena je važnost osviještenosti menadžmenta, ali i svih zaposlenih sa značajem digitalne transformacije na unapređenje poslovnih procesa. Ova karika je najčešće ili prepreka digitalizaciji ili vjetar u leđa brzini ovog procesa.

 

 

Pero Ćorić, Predsjednik Privredne komore Republike Srpske, istakao je da digitalizacija nije opcija nego nužnost. Digitalna transformacija utiče na sve sektore privrede i tako mijenja način poslovanja i komunikacije. Glavni cilj je brže prilagođavanje okruženju koje se neprestano mijenja, ali i iskorištavanje novih tehnologija koje omogućuju smanjenje troškova i povećanje konkurentnosti. “Ovo je prilika da se međusobno povežemo i razmjenimo najbolja iskustva kako na polju digitalizacije, tako i u svim drugim sfera poslovanja, sa ciljem stvaranja boljih, konkurentnijih uslova poslovanja naših privrednih subjekata”, istakao je gospodin Ćorić.

 

Suorganizato susreta bila je agencija ITD Marketing a organizovan je uz podršku prijatelja susreta EuroExpress brza pošta, ProCredit Banke i Vinarije Anđelić iz Trebinja.

 

 

''Kompanija EuroExpress brza pošta je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da podrži Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija Republike Srpske. Kao prijatelj ovog veoma značajnog susreta smo još jednom pokazali da prepoznajemo vrijednosti koje se na ovaj način promovišu te da želimo da, kao jedna od značajnih kompanija i lider u svojoj djelatnosti, pružimo podršku pozitivnim privrednim kretanjima i generalno privrednom razvoju. Vizija EuroExpress brze pošte, kao i poslovna politika kompanije jeste da omogući kvalitetnu i sigurnu uslugu korisnicima koristeći se najsavremenijim rješenjima, a u cilju prepoznavanja tržišnih potreba privrednika u našoj zemlji. Zadovoljstvo je bilo biti dio susreta među najboljim kompanijama koje su nosioci razvoja privrede u našoj zemlji. '' izjavila je rukovodilac službe marketing Sandra Makić.

 

 

Učesnici kompanije proveli su ugodno popodne, uz interesantne informacije, degustaciju vinskog podruma iz Trebinja, kroz koje ih je provela direktorica Milica Anđelić I još par iznenađenja.

 

 

 

 

Suorganizator: ITD Marketing d.o.o. Banja Luka

Mi nismo samo još jedna marketinška agencija! Mi smo agencija za razvoj poslovanja koja osigurava brz rast Vaše firme kroz digitalni marketing i efikasnu upotrebu web tehnologija”.

Agencija za online razvoj poslovanja, digitalni marketing i edukaciju koja pruža usluge malim, srednjim i velikim preduzećima, institucijama i organizacijama u Bosni i Hercegovini, Zapadnom Balkanu, Evropi i svijetu. Kroz spektar svojih usluga žele istaći sve vrijednosti koje se nalaze u sjenci globalnih dešavanja. Pomažu firmama da privuku veći broj kupaca i znatno povećaju svoje prihode, bez obzira na djelatnost kojom se bave. Za start-upe i mala preduzeća, kao podršku, nude i besplatnu konsultaciju o digitalnom marketingu za poboljšanje online poslovanja.

Vesna Krminac, vlasnica i direktorica agencije uvijek ističe: ”Mi poslujemo sa klijentima koji dijele našu viziju, a to su firme koje teže pružanju vrhunskih usluga i insistiraju na kvalitetu proizvoda. Biramo firme koje cijene svoje kupce i žele im pružiti samo najbolje. Takvi su postali naši dugogodišnji partneri, i takav smo odnos izgradili i sa kompanijom Dun & Bradstreet.” 

 

 

 

Upoznajte prijatelje eventa

 

EuroExpress

 

EuroExpress brza pošta je nastala 2008. godine u Banjaluci. Tokom perioda rasta i razvoja poslovanja kompanija je bila fokusirana na domaći, mladi i obrazovani kadar, uz pomoć kojeg je vremenom postala lider u djelatnosti brzih pošta u Bosni i Hercegovini. Danas EuroExpress brza pošta broji 750 zaposlenih, 400 vozila u voznom parku, 30 poslovnica širom zemlje, najmodernije opremljen Call centar, te široku paletu poštanskih usluga. EuroExpress brza pošta je već godinama zaredom rangirana kao prva u djelatnosti brzih pošta, čime dokazuju da posluju u skladu sa svojim sloganom „Uvijek ispred“. Nakon 14 godina veoma uspješnog poslovanja nastavljaju sa razvojem inovativnih i efikasnih procesa, uvode tehnološke novitete, unapređuju korisničku podršku, kao i ostale segmente poslovanja s ciljem da svojim korisnicima pruže niz novih mogućnosti i usluga i unaprijede korištenje istih.

 

 

 

 

 

ProCredit Bank

ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža cjelokupnu uslugu najvišeg kvaliteta malim i srednjim poduzećima, jer smo uvjereni da ovaj sektor doprinosi otvaranju novih radnih mjesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima poslujemo, te pojedincima koji planiraju štediti i orijentisani su na digitalne kanale rada s bankom. U svom poslovanju držimo se temeljnih načela: njegujemo transparentnu komunikaciju s klijentima, nastojimo minimalizirati svoj uticaj na okoliš, pružamo usluge zasnovane na razumijevanju situacije svakog klijenta pojedinačno, ali i na temeljitoj finansijskoj analizi. Nudeći razumljivu i pristupačnu štednju, usluge digitalnog bankarstva te ulažući u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može pridonijeti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva kako kod poduzetnika tako i kod pojedinaca. Naši dioničari očekuju dugoročno održiv povrat ulaganja, umjesto kratkoročnog povećanja dobiti. Značajna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenika, kako bismo stvorili ugodnu i učinkovitu radnu atmosferu, a svojim klijentima pružili prijateljsku i profesionalnu uslugu.

 

 

 

 

 

Podrum Anđelić

 

Više od jednog vijeka, trebinjska porodica Anđelić bavi se uzgojem vinove loze i preradom grožđa a stogodišnje porodično iskustvo, uz svu posvećenost i predanost duboko je ugrađeno u temelje moderne vinarije Anđelić. U stvaranju njihovih vina i danas učestvuju isključivo članovi porodice koji svojim stalnim usavršavanjem i nadasve ljubavlju postižu visok kvalitet svih vina.

Vinski podrum Anđelić svoju proizvodnju širi i povećava iz godine u godinu. U ovom podrumu nastaje šest vrsta vina, koja se rade prema standardima HACCP I ISO 9001, te su višestruko nagrađivana čak i prema izboru DECANTER WORLD WINE AWARDS. Odnedavno je naša vinarija postala suvlasnik trebinjskog „Agrokopa“.

Izabrali smo vina podruma Anđelić za susretu u Banja Luci jer su njihova vina “gutljaj koji otvara sva vrata…”.

 

Pridružite se najuspješnijim kompanijama i potvrdite svoj kvalitet Certifikatom bonitetne izvrsnosti.

Pošaljite nam mail na aaa.ba@dnb.com ili nas pozovite na 0800 22 337 da zajedno provjerimo da li ste bonitetno izvrsni!