Bonitetna izvrsnost kompanija u BiH

Poslovni susreti bonitetno izvrsnih kompanija ističu ove kompanije kao najznačajnije aktere razvoja privrede/gospodarstva regije u kojoj posluju, sa željom da inspirišu i ohrabre poduzetnike na nove poslovne poduhvate!

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Dobrodošli među izvrsne!

Dobrodošli među izvrsne!

Odgovornost kompanije Bisnode je davanje kvalitetnih poslovnih informacija omogućavajući napredak transparentnost poslovanja na tržištu. Odgovornost kompanija je da budu izvrsne u svom poslovanju i na taj način značajno doprinesu izvrsnosti bh. poslovanja. Bisnode Vas poziva da budete među najboljima!

Pridružite se Poslovnim susretima bonitetno izvrsnih kompanija koji ističu ove kompanije kao najznačajnije aktere razvoja privrede/gospodarstva regije u kojoj posluju, sa željom da inspiririšu i ohrabre poduzetnike za nove poslovne poduhvate!

Budući da vjerujemo da svi težimo istim ciljevima i viziji svijeta - u kojem ljudi sa strašću, hrabrošću i etikom donose bolje odluke za sebe i društvo u kojem žive - bit će nam zadovoljstvo da nam se pridružite.

Protekli događaji