Klub Visokih peta

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

O događaju

O događaju

Klub Visokih peta je platforma za stvaranje novih poslovnih prilika. Posvećen je poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama, sa ciljem pružanja značajnih poslovnih informacija i kontakata, u ugodnoj atmosferi, koja motivira žene u poslu da budu aktivnije i samosvjesnije.

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju - zapravo, ženama koje svojom pozitivnom energijom mogu da postignu gotovo sve.

Protekli događaji