Sveobuhvatno sagledavanje profila klijenta

Razumijte svoje klijente uz pomoć prečišćenih i dopunskih podataka
Kontakt

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Razumijte svoje klijente tako što ćete ih detaljno upoznati

check-mark-blue.png

Optimizujte svoju bazu klijenata relevantnim i aktuelnim podacima

check-mark-blue.png

Učinite marketing efikasnijim uz pomoć obogaćenih profila

Identifikujte klijente i donosite prave odluke

Identifikujte klijente i donosite prave odluke

Dobijte vredan uvid kroz analizu profila

  • Shvatite ko su vaši klijenti i koje su njihove potrebe kroz detaljne i relevantne analize.
  • Kreirajte podršku za donošenje odluka koja je od velike važnosti u poslovanju uz pomoć kombinacije vaših vlastitih podataka i naših podataka.
  • Obezbedite globalne i obogaćene profile klijenata uz pristup najvećoj svetskoj korporativnoj bazi podataka Dun & Bradstreet.
Stvorite uslove za veći potencijal

Stvorite uslove za veći potencijal

Otkrijte nove mogućnosti uz pomoć obogaćenih profila klijenata

  • Optimizujte pretragu poslovno-podsticajnim informacijama integrisanim u naše sisteme.
  • Poboljšajte preciznost vašeg marketinga kroz sposobnost da kreirate ciljane ponude.
  • Pojednostavite uspostavljanje odnosa sa potencijalnim klijentima i razvijajte svoje poslovanje korišćenjem potencijala u relevantnim i kompletiranim profilima klijenata.
Pravilan uvid stvara nove mogućnosti

Pravilan uvid stvara nove mogućnosti

Često se kaže da je jedan od ključnih faktora uspešnog marketinga sposobnost da se naprave ciljane ponude za klijente. Obezbedite relevantnost za povećanu konverziju. Izazov nije samo kreiranje fleksibilnosti i prilagođavanje u prodajnim i marketinškim aktivnostima, već i posedovanje pravog znanja i uvida. Dublje razumevanje vaše ciljane klijentele i faktora koji pokreću vaše klijente daju vam vrednu osnovu i alate za uspeh.

U našem rešenju za potpune profile klijenata, počinjemo od podataka o klijentima vaše kompanije i kombinujemo ih sa našim podacima i da bismo kreirali obogaćenu podršku donošenju odluka za vašu kompaniju. Koristeći informacije koje su relevantne za vas, naši iskusni analitičari obavljaju detaljne analize i kreiraju profile. Ako više volite da obavljate analize interno, možemo da vam obezbedimo podatke koji su vam potrebni za detaljniju i pažljiviju analizu. Razvijanje obogaćenih profila klijenata vam daje potrebno znanje za optimizovanje vašeg marketinga i razvoj poslovanja.

 

Povećana mobilnost i raznovrsnije porodične strukture modernog sveta zahtevaju sposobnost predviđanja ponašanja i pokretača. Razumevanje modernog društva je postalo sasvim kompleksno i zbog toga zahteva nove alate. Kollektion analizira moderne porodice i društvo na potpuno novi način, zahvaljujući pristupu velikim količinama informacija i iskustava, što dovodi do jedinstvenog uvida kroz pametne analize. Kollektion opisuje, jasno i jednostavno, moderna tržišta i ciljne grupe na osnovu njihovih obrazaca potrošnje, vrste domaćinstva u kojem žive, njihovih hobija, vrednosti i dela zemlje u kojem žive. Ovi analizirani podaci se dodaju vašim postojećim podacima da bi se kreirali obogaćeni profili klijenata, što vam pomaže da precizno odredite trenutak kada klijent uđe u potrošački ciklus.

Kollektion polazi od tri nivoa uvida: Pojedinac, Domaćinstvo i Geografija, koji su zasnovani na velikim količinama informacija iz velikog broja različitih izvora. Posmatrajući životne faze, ponašanje pri kupovini i periode kupovine, možemo oživeti uvid u vaše ciljane klijente.

Od Dun & Bradstreet, možete da dobijete obogaćene potrošačke profile vaših poslovnih klijenata širom sveta. Uz pristup najvećoj svetskoj korporativnoj bazi podataka sa 265 miliona kompanija i preko 30.000 izvora, možete da budete sigurni da uvek imate relevantne podatke. Baza podataka se ažurira pet miliona puta dnevno, što znači da uvek možete da zasnivate vaše odluke i potrošačke profile na ažuriranim i aktuelnim informacijama. Efikasne analize i korisni uvidi vam obezbeđuju razumevanje i znanje u vezi vaših klijenata, što vam daje alate da razvijete svoje poslovanje bez obzira na to gde se klijenti nalaze.

Ispunite i pošaljite formu i javićemo Vam se čim prije sa više informacija.

Nazovite nas na

Besplatan broj u BiH

0800 22 337

Get Started Module