Obraćanje ciljanim klijentima kroz različite prodajne kanale

Poboljšajte kampanje na svim kanalima
Kontakt

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Uskladite Vašu ciljanu publiku odabirom pravih osoba

check-mark-blue.png

Povećajte tačnost uz relevantne i tačne podatke

check-mark-blue.png

Osigurajte da Vaša poruka dopre do publike odabirom pravog kanala

Od strategije do implementacije

Od strategije do implementacije

Kako biste aktivnosti prodaje i marketinga bile uspješne, trebate prepoznati i razumjeti ciljnu publiku prema kojoj ćete usmjeriti relevantne ponude. Nakon toga, treba napraviti napredne analize, razviti pametne strategije i implementirati ih. Izazov se krije u sposobnosti da ciljna grupa postanu stvarne osobe, do kojih će se doći putem kanala na koje će najbolje reagirati. Kako biste odredili uspješnost kampanje, morate biti u stanju prepoznati rezultat i potvrditi da je poruka Vaše kampanje doprla do ciljne publike. Bez obzira na kriterije procjene koje koristite, evaluacije su ključne za neprekidno razvijanje i poboljšavanje aktivnosti i osiguranje njihove implementacije u skladu s Vašim strategijama.

Rješenja koja nudimo pomažu Vam da prepoznate svoju ciljnu grupu i omogućava Vam da kontaktirate potencijalne klijente koji joj odgovaraju. Uz pristup relevantnim podacima i informacijama koje su Vam potrebne, možete osigurati da Vaš ciljni marketing ostvari željene rezultate. Podacima se upravlja u skladu s primjenjivim odredbama i usvojenim praksama i redovno se ažuriraju. To znači da možete biti sigurni da su pouzdani i da se pravilno koriste.

Prepoznajte klijente

Prepoznajte klijente

Načinite pravi odabir uz prave podatke

 • Označite zanimljive ciljane publike i putem naprednih analiza i relevantnih podataka.
 • Prepoznajte ljude koji odgovaraju Vašim ciljanim publikama putem pristupa tačnim informacijama.
 • Osigurajte da se Vaše strategije implementiraju definiranjem konkretnih ciljanih publika.
Poboljšajte svoj marketing

Poboljšajte svoj marketing

Potvrđeni rezultati uz kampanje koje pokreću podaci

 • Kontaktirajte prave klijente uz ciljane poruke u relevantnim kanalima tačnim određivanjem ciljanih publika.
 • Razvijajte odnos s ključnim zaposlenicima strateških mogućih klijenata putem marketinga zasnovanog na IP-u.
 • Osigurajte neprekidni efikasni direktni marketing uz analize povratnih informacija i ažurirane informacije

Ako radite u direktnom oglašavanju, telemarketingu, planiranju kampanja ili prodaja, mi imamo veliki broj provjerenih usluga i alata za ciljanje. Uz pristup informacijama i kontaktnim podacima za više od 1 miliona kompanija i radnih mjesta i 1,8 miliona ključnih profesionalaca u poslovnoj zajednici, dajemo Vam alate da ostvarite svoj cilj. U to spada pronalaženje pravih kanala, što znači ne samo osiguravanje da kanal funkcionira, već i da će rezultirati odgovorom od klijenta. Pomažemo Vam da pronađete Vaše ciljane publike i potencijalne klijente i osiguravamo da odabirete relevantne ciljeve i kanale putem pristupanja različitim varijablama za odabir. Putem nadzora nad Vašim odabranim ciljanim grupama uvijek ćete znati kad se relevantne informacije mijenjaju, kao osnivanje ili likvidacija kompanije ili smjena ključnog direktora. Tako ćete imati pristup tačnim imenima, titulama i adresama kako biste razvili efikasan direktni marketing.

Primjeri varijabli za odabir koje nudimo:

Opisne

 • Sektor
 • Broj zaposlenika
 • Pozicija
 • Geografija
 • Pravna forma
 • Dio korporativne grupe

Finansijske

 • Prihod
 • Prognoza rasta
 • Rizik
 • Promjena u profitima
 • Promjena u prihodima
 • Vlasnički kapital
 • Omjer kapitala/sredstava
 • Rejting

Koji se odnose na dešavanja

 • Imenovanje novog generalnog direktora
 • Pripajanje/akvizicija
 • Promjena adrese
 • Nova kompanija

Ako biste radije odredili vlastite kriterije za odabir, imamo razvijen alat i za to. Kako biste eksperimentirali s Vašim odabirom i odmah vidjeli raspon Vaše potencijalne ciljane grupe, posjetite www.dmurval.se

Stvaranje efikasnih kampanja zahtijeva dubinsko razumijevanje faktora koji upravljaju ljudima. Morate poznavati činjenice kao: ko su i šta rade u slobodno vrijeme, šta trenutno misle i šta planiraju da rade sutra. U našem kompleksnom svijetu, tradicionalni kriteriji za odabir više nisu jednako relevantni ili primjenjivi. Kollektion Vam daje tačniji pregled današnjih potrošača kombiniranjem i analizom različitih izvora podataka. Vaši odabiri ciljane publike dobit će novu dimenziju uz više od 50 varijabli koje podržavaju ključni faktori kao što je pojedinac, mjesto stanovanja i geografija. To Vam omogućava da dalje odredite Vaš odabir i stupite u kontakt s pravom publikom.

Nadzor nad ciljanim grupama koji obavljamo pomaže Vam da pratite ciljane grupe koje su važne za Vaše poslovanje. To Vam otvara pristup mogućnostima – kompanijama i privatnim potrošačima – koji odgovaraju Vašim strategijama i potrebama. Nadzor nad Vašom ciljanom publikom može Vam omogućiti informacije o novim kompanijama i donosiocima odluka. Za potrošače, možete pratiti ko se kreće u okviru i između različitih područja.

Nudimo Vam rješenja u marketingu zasnovanom na korisničkim računima kompanije čiji smo vlasnici pod nazivom Vendemore. Ovo reklamiranje zasnovano na IP-u omogućava Vam da efikasno dosegnete specifične strateške račune.  Omogućava Vam da izgradite dugotrajne odnose i poboljšate aktivnosti marketinga i prodaje za odabir klijenata. Rješenje kombinira priliku da doprete do pravih donosilaca odluka uz mogućnosti u digitalnim sučeljima, te Vam dozvoljava da komunicirate s klijentima ili potencijalnim klijentima kad odluče da se priključe online i aktivno traže informacije. Personalizacijom Vaše ponude i poruke određenim klijentima, Vaša prodaja i marketing postaju relevantniji i interesantniji. Omogućuje Vam alate za stvaranje uspješnog i profitabilnog posla.

Ispunite i pošaljite formu i javićemo Vam se čim prije sa više informacija.

Nazovite nas na

Besplatan broj u BiH

0800 22 337

Get Started Module