"Real time" upotreba podataka u Vašem CRM ili ERP sistemu

Aktuelni podaci u vašim sistemima
Kontakt

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Pojednostavite prikupljanje informacija s pristupom vanjskim podacima u vašim internim sistemima

check-mark-blue.png

Optimizirajte rad organizacije pomoću prilagođenog protoka informacija

check-mark-blue.png

Poboljšajte interne procese uz automatsko ažuriranje podataka osiguranih kvalitetom

Prilagođena rješenja

Prilagođena rješenja

Svakodnevno se proizvodi 16.000 milijardi megabajta podataka. Za neku firmu to znači veliku priliku za prikupljanje informacija iz različitih izvora: putem digitalnih usluga kao što su rješenja za e-trgovinu i aplikacije, ali i iz vanjskih izvora podataka.

Ti podaci mogu pružiti dragocjene uvide o korisnicima, kao što su mijenjanje obrazaca potrošnje, ključne brojke i kreditni rizik povezan s određenim klijentom. Za kompanije, ručna obrada takve količine podataka i kompleksnosti informacija predstavlja izazov.

Koristeći API veze, primate stalna ažuriranja s kvalitetnim podacima o klijentima i dobavljačima u vlastitim sistemima. Vi štedite vrijeme osiguravajući da odluke bazirate na tačnim podacima i minimizirate rizik od grešaka.

Oslobodite vrijeme integriranjem API-ja

Oslobodite vrijeme integriranjem API-ja

Automatizirani pristup informacijama u vlastitim poslovnim sistemima

  • Pojednostavite prikupljanje podataka integrirajući više izvora u jednu aplikaciju.
  • Održavajte svoje podatke ažuriranima pomoću automatiziranih rutina za praćenje.
  • Pojednostavite procese integrirajući relevantne podatke direktno u svoje sisteme.
Kreirajte prilagođena rješenja za podatke

Kreirajte prilagođena rješenja za podatke

Prikupljanje informacija s prilagođenim API-jima

  • Osigurajte da vaši ključni poslovni sistemi uvijek sadrže ažurirane i verificirane podatke.
  • Optimizirajte strategije i politike uz pristup vanjskim podacima u realnom vremenu.
  • Djelujte na osnovu podataka za ispravno donošenje odluka u skladu s najnovijim tržišnim izvorima.

Postoji niz podataka kojima možete pristupiti putem API-ja, a vrijeme razvoja zavisi od nivoa složenosti. Naprimjer, potrebno je oko dva dana da se razvije rješenje putem kojeg primate ažuriranja o promjenama u svim firmama u Evropi direktno u vaš CRM sistem (sistem upravljanja odnosima s klijentima).

S API konekcijom, vaš sektor prodaje može biti siguran da su kontakt informacije, imena donosilaca odluka i ostale informacije o firmama i pojedincima ažurne - i vaš računovodstveni odjel više ne treba trošiti vrijeme u potrazi za ispravnom adresom za ispostavljanje računa.

Pomoću API-ja možete osigurati tačnu i ažuriranu informaciju o vašim klijentima, ali i tražiti nove klijente i nove poslovne prilike uz pomoć ažuriranja u realnom vremenu o pojedincima i firmama u Evropi.

Možete, naprimjer, identificirati ljude koji su se nedavno preselili u geografsko područje koje vam gravitira, nove kompanije u datom sektoru ili kompanije koje povećavaju inozemni kapital ili otvaraju nove filijale. Istovremeno imate i mogućnost implementirati sve neophodne finansijske kontrole da biste osigurali da tražite kupce s dobrim bonitetom.

Naši analitičari i poslovni konsultanti rado će vam pomoći da razvijete i unaprijedite marketing i prodaju kako s novim tako i s postojećim kupcima.

Ispunite i pošaljite formu i javićemo Vam se čim prije sa više informacija.

Nazovite nas na

Besplatan broj u BiH

0800 22 337

Get Started Module