Utvrdite i predvidite ponašanje Vaših klijenata

Razvijte svoj ROI uz automatizirani marketing
Kontakt

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

check-mark-blue.png

Razvijte posao kontaktiranjem s klijentima tokom njihove kupovine

check-mark-blue.png

Osigurajte najveću tačnost uz pametno korištenje podataka

check-mark-blue.png

Pojednostavite svoj marketing zahvaljujući potpunom rješenju

Odlučujući tajming

Odlučujući tajming

Konstantni izazov za sve koji rade u komunikacijama i marketingu nije samo da dopru do publike, već i da postignu da primalac primijeti i usvoji poruku. Ako je cilj da se pokrenu konverzije i poveća prodaja, tajming kampanje je od izuzetne važnosti. Usmjeravanje ponude ka klijentu tačno u trenutku kad postoji šansa da se ona ili on odluče za kupovinu može biti ključno za sklapanje posla.

Marketing koji se zasniva na okidačima je koncept koji je razvijen za trgovce kako bi mogli poboljšati svoje komunikacijske i prodajne aktivnosti. Marketing zasnovan na okidačima čini upravo to. Naše iskustvo je pokazalo da izazov ne predstavlja marketing koji pokreću dešavanja. Izazov je upravljanje, implementacija i uvidi koji zahtijevaju sve od vremena i znanja do tehnoloških rješenja i pristupa relevantnim podacima. Stoga Vam nudimo rješenje koje osigurava kvalitet tokom cijelog procesa odabira ciljane publike, podataka provjerenog kvaliteta, implementacije i nadzora. Na taj način možete pravovremeno doprijeti do klijenata, povećati utjecaj i poboljšati Vaš ROI.

Prepoznajte dešavanja i povećajte svoj ROI

Prepoznajte dešavanja i povećajte svoj ROI

Osigurajte poboljšane rezultate putem marketinga zasnovanog na dešavanjima

  • Povećajte profitabilnost tako što ćete doprijeti do klijenata u trenutku kad budu spremni za kupovinu, odn. tokom relevantnih dešavanja.

  • Kampanjama postižete veći učinak jer ostvarujete veći povrat svojih investicija.

  • Osigurajte da ostvarite željeni cilj putem neprekidne analize odgovora iz kampanje.

Ojačajte marketing putem cjelokupnog i automatiziranog rješenja

Ojačajte marketing putem cjelokupnog i automatiziranog rješenja

Kvalitativno osigurajte proces uz marketing zasnovan na dešavanjima

  • Povećajte tačnost zahvaljujući marketingu koji pokreću dešavanja, zasnovanom na ažuriranim i visokokvalitetnim podacima.

  • Usmjerite resurse na ono što Vam najbolje ide od ruke i dozvolite da mi preuzmemo odgovornost za cijeli proces, od odabira cilja, proizvodnje, do distribucije i nadzora kampanje.

  • Pojednostavite svoj marketing i osigurajte kvalitet uz potpuno automatizirane procese.

Osnovna zamisao marketinga zasnovanog na okidačima je da možete komunicirati s klijentima i mogućim klijentima u trenutku kad su najzainteresiraniji za Vaše ponude. Ovi slučajevi ili dešavanja (okidači) se prepoznaju putem pomoći od ažuriranih i kvalitativnih podataka. Kako biste mogli da poboljšate svoj posao i postignete najveći učinak, razvili smo rješenje u kojem preuzimamo odgovornost za sve aspekte procesa marketinga. Budući da je komunikacija također automatizirana, postižete vrijednu efikasnost resursa i možete biti sigurni da implementacija odgovara Vašem brendu. Ukupne korporativne smjernice i strategije su osmišljene da odgovaraju na lokalnom nivou relevantnim ponudama za svakog klijenta. Ovladavanje ovom vrstom marketinga dozvoljava Vam da povećate svoj POI značajno u poređenju s tradicionalnim marketinškim metodama.

Rješenje koje nudimo za marketing zasnovan na okidačima uključuje sljedeće korake:

Odabir ciljane grupe

Neprekidno prepoznajemo najinteresantniju ciljanu publiku za Vaš posao. Putem niza varijabli za odabir možemo osigurati relevantnu ciljanu publiku.

Podaci provjerenog kvaliteta

Stalno provjeravamo podatke kako bismo osigurali da su tačni i nadopunjujemo ih našim podacima. Naša baza podataka se stalno sinhronizira sa službenim izvorima.

Implementacija

Odgovorni smo za implementaciju komponenti marketinških kampanja, kao što je štampanje i distribucija. Vi odlučujete koju od naših ponuda biste voljeli iskoristiti i implementacija se tada automatski pokreće.

Praćenje

Analiziramo rezultate putem analize odgovora. Na taj način saznajete koliko je ljudi primilo poruke, koliko ih je nakon toga djelovalo, koliko je koštalo i koliki je prihod stvoren. Pristup svim tim informacijama omogućava Vam se na efikasan način putem portala za aktivnosti koji je jednostavan za upotrebu.

Područje na kojem smo već stekli iskustvo i pomogao klijentima da ostvare visoke rezultate uz marketing zasnovan na okidačima je automobilska industrija. Postoji nekoliko određenih dešavanja (okidača) na kojima servisne stanice kompanije za inspekciju i prodavači dodataka i rezervnih dijelova mogu nuditi svoje proizvode i usluge vlasnicima vozila u trenutku kad su za njih najviše zainteresirani.

Naprimjer: nudimo akterima u tim industrijama priliku da komuniciraju s vlasnicima vozila u vezi s automatiziranim inspekcijama. Za stanice za inspekciju i kompaniju koja prodaje dodatke i rezervne dijelove, zlatna je prilika da pozovu vlasnike vozila da obave »pretpregled« prije nadolazeće obavezne inspekcije, ili da ponude rezervne dijelove specifične za određeni model na koje se skreće pažnja tokom inspekcije.

Ispunite i pošaljite formu i javićemo Vam se čim prije sa više informacija.

Nazovite nas na

Besplatan broj u BiH

0800 22 337

Get Started Module