D&B OnBoard

Kontakt

Danas se suočavamo s neviđenim nivoima promjena unutar regulatornih okvira, prihvatanja pravila i zahtjeva za izvještavanjem. Svjesni ste toga da vaša organizacija mora ublažiti rizike koje to predstavlja, uključujući regulatorni, reputacijski i finansijski rizik, ali to stvara nekoliko izazova kao što su:

  • Kako osigurati da se to postigne uz maksimalnu efikasnost i vrijednost vašeg poslovanja?

  • Kako osigurati odgovarajuće procese i politike kako bi bili usklađeni?

  • Kako znate koje podatke držite za svoje klijente, bilo putem internih ili vanjskih izvora podataka?

Isporuka dubinske analize vaših klijenata – Customer Due Diligence (CDD) u jednoj usluzi, D&B Onboard omogućuje vam provođenje procesa CDD-a i verifikacije s pravim uvidom podataka na globalnom nivou. Omogućuje vam izgradnju vlastitih podataka o kupcima i procesima s CDD-om te poboljšanje i efikasnost korištenja D & B-ovih pouzdanih podataka uklopljenih u samom rješenju.

D&B OnBoard koristi:

D&B OnBoard koristi:

  • Ispunjava više zahtjeva za dubinsku analizu kupca na jednom mjestu.

  • Efikasnije organiziranje podataka dubinske analize.

  • Pruža dosljedne podatke na globalnom nivou.

  • Pomaže smanjiti sve regulatorne rizike.

  • Omogućuje vam da što prije počnete raditi s klijentom.

  • Radi u skladu s vašim CDD pravilima i procedurama.

Zašto odabrati D&B?

Zašto odabrati D&B?

D&B je jedinstveno pozicioniran kako bi vam pružio pouzdane podatke koji su vam potrebni za ispunjenje vaših potreba za CDD-om, od inicijalnih nadzornih kontrola do stalnog praćenja vaših kupaca.

Stručnjaci u korporativnom upravljanju, riziku i Complianceu

Stručnjaci u korporativnom upravljanju, riziku i Complianceu

Radimo s više od 100 finansijskih institucija i organizacija za pružanje profesionalnih usluga kako bismo im pomogli da efikasno ispoštuju svoje CDD zahtjeve i zadovoljavaju regulatorne zahtjeve. Razumijemo da nemaju sva preduzeća iste potrebe i uspješno smo radili s velikim i malim organizacijama da razvijemo robusna regulatorna rješenja kako bismo zadovoljili njihove potrebe.

Nudimo vam niz fleksibilnih rješenja za zadovoljavanje vaših jedinstvenih potreba putem online usluga ili integracijom podataka u vlastite sisteme i procese.

Mi razumijemo podatke i vaše zahtjeve

Mi razumijemo podatke i vaše zahtjeve

Mi u D&B -u živimo i dišemo podatke, svaki dan pretvaramo ih u uvide spremne za poslovanje. Razumijemo da želite biti sigurni da imate najbolje podatke dostupne na tržištu i koristimo našu stručnost kako biste dobili najbolje:

Kvalitet

DUNSRight ™ je kvalitativan proces D&B -a koji vam daje povjerenje da koristite D&B-ov uvid. To je najopsežniji i najstroži proces koji pretvara poslovne informacije i podatke u informacije za donošenje odluka

Pokrivenost

Imamo najveću svjetsku bazu podataka s informacijama o više od 210 miliona firmi

Pravovremenost

Na našu bazu podataka dnevno se vrši više od 1,5 miliona ažuriranja

Smanjenje dupliciranja

D&B DUNS® broj je jedinstveni identifikator koji povezuje relevantne podatke da bi smanjio duple zapise i pružio jedinstven pogled na organizaciju

Dosljednost

Naši se podaci uvijek prikazuju na isti logičan i dosljedan način, bez obzira na to gdje se firma nalazi, što omogućuje jednostavno poređenje.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

+387 33 215 454

Besplatan broj u BiH

0800 22 337

Get Started D&B