D&B Finance Analytics

Saznajte kako ova sveobuhvatna Credit-to-Cash platforma može transformisati vaše globalne finansijske operacije

Zanima me demo verzija D&B Finance Analytics rješenja

Snažna platforma za Credit-to-Cash procese zasnovana na umjetnoj inteligenciji

 

Konačno potpuna platforma za Credit-to-Cash procese!

D&B Finance Analytics pruža vam korisne podatke o kreditima i potraživanjima kako biste povećali novčani tok, automatizirali procedure i radne procese te tako povećali efikasnost i prihod.

 

Automatske odluke o kreditiranju
Elektronski obračun i fakturisanje
Portal za plaćanje
Praćenje i upravljanje portfeljem
Upravljanje novcem


Infografik - D&B Finance Analytics KreisD&B Finance Analytics jedina je platforma za Credit-to-Cash procese s Dun & Bradstreet podacima i analitikom koji su bez ikakvih zastoja u radu, brzo i lako integrirani u radne tokove.

Prijavite se za demo verziju već danas i uvjerite se da je rješenje D&B Finance Analytics zaista:

Inteligentno – dubinski uvidi s podacima od vodećeg globalnog dobavljača u industriji, na platformi zasnovanoj na umjetnoj inteligenciji, ubrzavaju vaše Credit-to-Cash procese.

Fleksibilno – Izuzetno fleksibilno upravljanje kreditima i potraživanjima može vam pomoći da smanjite broj dana potraživanja i negatibvnih dugova i ubrzate plaćanja.

Jednostavno – za implementaciju i osiguranje rada ove automatizirane platforme dovoljna je minimalna IT podrška.

Upoznajte svog Dun & Bradstreet prodajnog savjetnika za organizaciju prezentacije, koj će vam pokazati šta naši podaci omogućavaju i kako D&B Finance Analytics može pomoći transformaciji vaših globalnih Credit-to-Cash procesa.

 “S Dun & Bradstreet-om sarađujemo dugi niz godina i uvijek pronađemo nešto novo i uzbudljivo. Osim toga, oni kombinuju podatke s tehnologijom, što je jedinstveno u ovoj oblasti industrije.”

- Maha Khoury, Informatica