Više o našim zakonitim interesima

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Usklađivanje našeg interesa s vašom privatnosti

Kako bi postupak kada Bisnode kao pravni temelj za obradu podataka upotrebljava zakonit interes uvijek bio siguran, provodimo procjenu usklađenosti kojom se naš interes za obradu podataka provjerava i usklađuje s pravom pojedinca na privatnost.

Općenito govoreći, procjena usklađivanja obuhvaća elemente u nastavku.

  • Opis Bisnodeova zakonitog interesa i procjena je li obrada podataka neophodna i razmjerna našoj svrsi.

  • Utjecaj na pojedince i njihova razumna očekivanja o tome što će se dogoditi s njihovim podacima, uključujući procjenu osjetljivosti, količine i načina obrade upotrijebljenih podataka.

  • Dodatne zaštitne mjere koje smo uspostavili, a koje bi mogle ograničiti utjecaj na pojedince, poput smanjenja količine podataka, uporabe tehnologija za poboljšanje privatnosti, povećane transparentnosti, prava na odustajanje i prenosivosti podataka.

Zapis o procjeni usklađivanja pohranjuje se kako bismo mogli potkrijepiti zaključke do kojih smo došli. Pri procjeni usklađivanja tražimo da se ispune svi uvjeti za ostvarenje prava pojedinaca. Također poduzimamo tehničke i organizacijske mjere kako bi podaci o pojedincima bili sigurni.

Bisnodeov zakonit interes u izravnom oglašavanju

Bisnodeov zakonit interes u izravnom oglašavanju

Bisnodeove usluge u okviru izravnog oglašavanja trebaju osigurati ažurne podatke kako bi naši kupci imali dovoljno informacija za ciljanje pravih kupaca pravom porukom. Bisnode pruža usluge ažuriranja podataka kupaca.

Izravno oglašavanje većini je poduzeća neophodno za širenje poruke o vlastitim proizvodima.

Usluge koje Bisnode pruža kupcima u okviru izravnog oglašavanja osiguravaju da podaci koje kupci upotrebljavaju budu ažurni i da sadržavaju dovoljno informacija za ciljanje pravih kupaca pravom porukom. Pružatelji informacija poput Bisnodea iz tog razloga održavaju velike baze podataka o određenim populacijama, odnosno B2B informacije.

Bisnodeovi kupci trebaju biti u mogućnosti pronaći i ispravno ciljati pojedince ponudama proizvoda. Postoji potreba da se o pojedincima zna više od podataka za kontakt kako bi ponude bile osobne, ciljane u pravom trenutku (kada je pojedinac najvjerojatnije zainteresiran za ponudu) i plasirane pravim kanalima. Zbog toga se obično traži više informacija, poput varijabli o životnim navikama utemeljenima na statistici.

Bisnodeov zakonit interes u profiliranju u svrhu oglašavanja

Bisnodeov zakonit interes u profiliranju u svrhu oglašavanja

Bisnodeove usluge koje se odnose na profiliranje u svrhu oglašavanja imaju za cilj pružiti podršku kupcima da bolje ciljaju kupce i potencijalne kupce. Profiliranje se u Bisnodeu najčešće vrši na temelju statistike, a ne na temelju informacija po kojima bi se mogao identificirati određen pojedinac.

Profiliranje se definira kao bilo koji oblik obrade namijenjen za procjenu određenih osobnih značajki pojedinca, a posebice za analizu ili predviđanje osobnih preferencija, pouzdanosti, ponašanja, lokacije ili pokreta.

Bisnodeove usluge koje se odnose na profiliranje u svrhu oglašavanja imaju za cilj pružiti podršku kupcima da bolje ciljaju kupce. Znanje o kupcima omogućava učinkovitije ciljano oglašavanje u kojem se izbjegava da do pojedinca dođu nepotrebne informacije. Ciljano oglašavanje omogućava mnogo veći povrat na uložen novac od neciljanog oglašavanja. Dodavanje ispravnih varijabli profiliranja na popis kupaca pomoći će u postizanju toga.

Bisnodeov zakonit interes u provjeri i kontroli

Bisnodeov zakonit interes u provjeri i kontroli

Bisnodeove usluge koje se odnose na podatke i valjanost imaju za cilj osigurati ispunjenje zakonske obveze o ažurnosti podataka kojima raspolažu naši kupci. Pružatelji informacija kao što je Bisnode iz tog razloga održavaju velike baze podataka o određenim populacijama, odnosno B2B informacije. Bisnode pruža usluge ažuriranja podataka kupaca.

Potrebe Bisnodeovih kupaca za uslugama provjere i kontrole uglavnom se temelje na zahtjevu za održavanjem podataka ažurnima, ali i na zahtjevu za dodavanjem dodatnih informacija. Dodatne informacije najčešće se upotrebljavaju za bolje upoznavanje krajnjeg kupca. Ciljano oglašavanje postaje učinkovitije s boljim poznavanjem, a tako se ujedno izbjegava da do pojedinca dođu nepotrebne informacije. Naši kupci, na primjer, također trebaju potvrditi da postoji novi kupac kako bi izbjegli slučajeve prijevare.