Osobni podaci

Vaši podaci pokreću usluge koje vam olakšavaju svakodnevnicu i istovremeno pridonose društvu. Ali kontrola je u vašim rukama.
Koje podatke prikupljamo o vama?

Koje podatke prikupljamo o vama?

Podaci koje prikupimo ne ispunjavaju isključivo svrhe koje osnažuju poslovanje, organizacije i nadležna tijela, nego i vama, kao pojedincu, olakšavaju i pružaju sigurniju svakodnevnicu. Informacije koje imamo kreću se od osnovnih informacija, poput imena i adrese, do detaljnijih informacija.

Saznajte više o podacima koje prikupljamo.

Kako prikupljamo podatke

Kako prikupljamo podatke

Bisnode posluje u 19 država diljem Europe pa imamo pristup službenim podacima s tih tržišta. Zahvaljujući strateškom partnerstvu s poduzećem Dun & Bradstreet imamo i pristup najvećoj komercijalnoj bazi podataka s najnovijim informacijama o 285 milijuna poduzeća u više od 220 država.

Budući da su naši izvori podataka prvenstveno nacionalni, pogledajte lokalnu Bisnodeovu internetsku stranicu da biste saznali koji se izvori podataka upotrebljavaju u vašoj državi.

Pored službenih izvora podataka, uporabom obrazaca za upite i registraciju prikupljamo i osobne informacije o pojedincima, putem takozvanog indeksiranja internetskih stranica. Pregledavajući Bisnodeove stranice i elektroničkom komunikacijom s nama prihvaćate to da obrađujemo vaše osobne podatke.

Kako upotrebljavamo vaše osobne informacije

Kako upotrebljavamo vaše osobne informacije

Bisnodeove svrhe za prikupljanje vaših podataka kreću se od kreditnih provjera do oglašavanja. S pomoću vaših podataka Bisnode vam omogućuje uporabu usluga koje svakodnevno upotrebljavate bez poteškoća, a istovremeno provjerava jesu li vaši podaci sigurni i upotrebljavaju li se isključivo u svrhe koje dopuštate.

Saznajte više o tome kako podaci poboljšavaju naše proizvode i usluge.

S kime dijelimo vaše podatke?

S kime dijelimo vaše podatke?

Podaci se mogu dijeliti s poduzećima i nadležnim tijelima unutar i izvan EU-a. Međutim, prije prenošenja podataka pregledavamo nacionalne zakone kako bismo osigurali ispunjenje svih obveza i zahtjeva.

Saznajte više o tome s kime dijelimo vaše podatke.

Kako možete kontrolirati svoje podatke

Kako možete kontrolirati svoje podatke

Vašu privatnost i podatke osobito cijenimo kako bismo mogli dobiti vrijedne uvide bez ugrožavanja vašeg integriteta. Podaci se upotrebljavaju u svrhu oglašavanja, statistike i još mnogo toga. Međutim, ako želite pristupiti svojim podacima, ispraviti ih, obrisati ili ograničiti odnosno prigovoriti uporabi svojih podataka ili iskoristiti druga prava ispitanika Opće uredbe o zaštiti podataka, obratite nam se info.ba@bisnode.com.

Saznajte više o svojim pravima.

Obratite nam se

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka primjerak osobnih podataka koje držimo o vama možete zatražiti tako da nam se obratite na info.ba@bisnode.com.