Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

InfoTorg – Identifiera och kartlägga oseriösa företag

O kompaniji Dun & Bradstreet

Skoro 200 godina Dun & Bradstreet pomaže klijentima i partnerima da rastu i napreduju zahvaljujući podacima, analitici i rješenjima temeljenim na podacima. Više od 6.000 naših zaposlenika širom svijeta posvećeno je ovoj jedinstvenoj svrsi, a vode nas važne vrijednosti koje nas čine etabliranim liderom kada je riječ o podacima i analitičkim uvidima za donošenje poslovnih odluka. Naši podaci i uvidi su vrijedni u svim fazama poslovnog ciklusa bez obzira na ekonomski ambijent.

Dun & Bradstreet pomaže klijentima da rastu i napreduju

Naši podaci, uvidi i platforme temeljene na umjetnoj inteligenciji daju mogućnost klijentima da poduzimaju pametnije aktivnosti koje im donose konkurencijsku prednost.

Saznajte više

Bisnode je sada kompanija u grupi Dun & Bradstreet

Bisnode se pridružio porodici Dun & Bradstreet kompanija. Napomena: formalni naziv pravne osobe Bisnode ostaje do daljnjeg povezan s matičnim brojem/JIB-om.

Curious to know more?

Fill in your details and we'll contact you soon:

Read our Privacy Policy