NAŠE PARTNERSTVO S DUN & BRADSTREET

Kvalitetni podaci za međunarodno poslovanje
Pristup globalnim poslovnim informacijama

Pristup globalnim poslovnim informacijama

Kvalitetni podaci za kompanije koje obavljaju međunarodne poslove

Dun-Bradstreetova (D&B) svjetska mreža uključuje informacije od 265 miliona kompanija u 240 zemlje. Oni prikupljaju informacije iz 30.000 službenih izvora i naprave 5 miliona ažuriranja svaki dan, što ih čini vodećim pružateljima kvalitetnih i rafiniranih poslovnih informacija. Kao naš klijent, imat ćete pristup toj mreži istovremeno zahvaljujući našoj lokalnoj stručnosti i znanju.

Identifikujte zákazníkov

Kroz naše strateško partnerstvo s kompanijom D&B dajemo vam pristup međunarodnim informacijama o svemu od rizika, dobavljača, upravljanja i usklađenosti s ciljanim marketingom, CRM-om, prodajom i integracijom podataka. To vam daje moćan alat za hrabre, ali sigurne odluke:

  • integrirajući i automatizirajući kako bi se povećao utjecaj ulaganja u ERP, BI i CRM;
  • pronalazeći nove globalne poslovne partnere identificiranjem tržišnog potencijala, novih kupaca i dobavljača;
  • upravljajući finansijskim rizicima, povećanjem novčanog toka i preuzimanjem kontrole vaših ukupnih poslovnih rizika s našim proizvodima i uslugama;
  • optimizirajući procese nabavke konsolidiranjem i stjecanjem kontrole nad lokalnom i globalnom potrošnjom kompanije.
Pouzdani podaci i međunarodni standard

Pouzdani podaci i međunarodni standard

D&B DUNS® broj pojednostavljuje vaše međunarodne poslovne ponude

Univerzalni brojčani sistem D&B-ovih podataka je postavio standard za poslovne imenike dodjeljujući kompanijama širom svijeta DUNS® broj, koji bi se mogao usporediti s globalnim korporativnim brojem. Svaki poslovni subjekt registriran u D&B bazi podataka, uključujući poslovnice i radna mjesta kompanije, dobije jedinstveni broj pa je lako pratiti organizacijsku strukturu kompanije.

D&B je također razvio DUNSRight® proces, koji osigurava da svi prikupljeni podaci imaju osiguran kvalitet u nekoliko koraka. Ovaj proces vam omogućuje da kao klijent lako potražite informacije i usporedite kompanije putem jedinstvenog identifikacijskog broja. Također možete biti sigurni da su svi podaci iz D&B-a pouzdani i aktuelni.

Bisnodeovo partnerstvo s kompanijom Dun&Bradstreet omogućuje nam da vam ponudimo relevantna rješenja za vaše globalno poslovanje. Kroz ovo, u kombinaciji s proširenjem naše švedske, nordijske i evropske ponude, možemo pokriti cijeli svijet.