Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

11 jan 2021

Dun & Bradstreet dovršio akviziciju Bisnodea

Bisnode se pridružio porodici Dun & Bradstreet

Otvoreno pismo:

Gotovo dvije decenije Bisnode i Dun & Bradstreet zajednički su omogućavali konkurentsku prednost svojih klijenata pružanjem vodećih podataka i analitike na tržištu. Bisnode je sada Dun & Bradstreet, označavajući početak novog poglavlja kao jedna kompanija.

Spajajući naše kompanije, nadgrađujemo našu zajedničku predanosti jedinstvenom cilju: omogućiti kompanijama svih veličina da se natječu, rastu i napreduju. U pravo vrijeme, jer kompanije se žele digitalno transformirati i inovirati poslovne modele kako bi se preusmjerile u post-Covid svijet ili iskoristiti mogućnosti koje najviše obećavaju.

Kao globalni lider u B2B podacima i uvidima, radujemo se što ćemo nastaviti usko sarađivati s vama, kako bi postigli uspjeh i imali korist od ove akvizicije, uključujući:

  • Donošenje lokalne i globalne ekspertize i znanja za pružanje usluga klijentima koji posluju na više tržišta i za bolje zadovoljavanje potreba kompanija svih veličina širom Skandinavije, Njemačke, Austrije, Švicarske i zemalja srednje Evrope.
  • Zagarantovan pristup i koristi od Dun & Bradstreetovog neprestanog širenja Data Cloud sa podacima za više od 420 miliona kompanija, koji pomažu u donošenju pravilnih poslovnih odluka baziranih na informacijama i koje daju poboljšane rezultate.
  • Ulaganje u uvođenje proširenog portfelja proizvoda za Financije i rizike te Prodaju i marketing, kako bismo ponudili vodeća rješenja na tržištu koja su utemeljena na potrebama naših klijenata.  

 

Za naš tim, uvijek je riječ o našim klijentima - svakodnevno dolazimo na posao kako bismo vam pomogli stvoriti konkurentsku prednost. Od naših anlitičara do naših menadžera proizvoda i menadžera za odnose s klijentima i dalje, svaka osoba u našem timu je usmjerena ka tome da vam obezbijedi podatke i uvide potrebne za rješavanje vaših najtežih izazova i prepoznavanje vaših najvećih prilika. Bez obzira jeste li s Bisnodeom ili Dun & Bradstreetom od početka ili ste nam se nedavno pridružili, iskreno bismo vam htjeli zahvaliti što ste nam ukazali povjerenje.

Budućnost je svijetla za naše klijente, dioničare i naš tim i ne bismo mogli biti više uzbuđeni zbog toga gdje nas zajedno vodi.

Srdačan pozdrav.

Neeraj Sahai
predsjednik Dun & Bradstreet International

 

Više informacija

Pročitajte više o završenoj akviziciji Bisnodea od strane Dun & Bradstreet u našem saopštenju za javnost.

Više pročitajte ovdje