TRADE PROGRAM

Ubrzajte rast prihoda svoga poduzeća

ŠTO JE TRADE PROGRAM?

Ubrzajte rast prihoda svoga poduzeća, smanjite dnevna potraživanja od kupaca i potencijalni otpis potraživanja na način da dijelite informacije o potraživanjima sa najvećom europskom komercijalnom poslovnom mrežom. Sudjelovanje u Trade programu djelotvoran je način kako svoje kupce obavijestiti da očekujete pravovremenu naplatu. Kada su kupci svjesni da podatke o svojim potraživanjima dijelite sa Bosnode, povećavate broj pravovremenih naplata, a istovremeno utječete na ponašanje mogućih neplatiša.

 

  ZAŠTO SE PRIDRUŽITI NAŠEM REGIONALNOM PROGRAMU SA PODACIMA O POSLOVANJU?

Bez dodatnih troškova Vaše poduzeće može pridonijeti poslovnoj javnosti sa razmjenom iskustava o navikama plaćanja kupaca te uživati u sljedećim prednostima:

  • Usporedba izvještaja o kupcima: besplatna usporedba povijesti plaćanja Vaših kupaca sa statističkim podacima navika plaćanja kupaca koje nudi Bisnode. Provjerite kako kupci plaćaju Vama a kako drugim dobavljačima te na taj način prepoznajte probleme kao i nove prodajne mogućnosti. Podaci o plaćanjima daju jasan odgovor ima li poduzeće problema s likvidnošću ili je razlog kašnjenja plaćanja interna politika plaćanja.
  • Trendovi kašnjenja u plaćanju: besplatan uvid u navike plaćanja pojedinih klijenata ili odabranog portfelja. Matrica prelaska u druge razrede plaćanja omogućava izvrstan monitoring te pravovremeno djelovanje.
  • Analiza rizika portfelja: podijelit ćemo Vaš portfelj u rizične razrede kako bi otkrili klijente koji bi mogli postati neredoviti u plaćanju svojih obveza. Imat ćete cjelovit makro pregled rizika kao i prilika u Vašem portfelju kupaca te na taj način smanjiti neurednost u plaćanjima, sniziti operativne troškove i ojačati novčani tok.

Bisnode Trade program za pomoć u poslovanju omogućava razmjenu financijskih iskustava. Mreža regionalnih partnera već i danas osigurava ažurne podatke o potraživanjima - kako ugodna tako i neugodna iskustva - što poduzećima osigurava veću transparentnost o navikama plaćanja. Podaci o potraživanjima mogu imati važan utjecaj i na izvještaje i analize tvrtke Bisnode. Zato je vrlo važno da su svi mogući dobavljači podataka ocijenjeni kao objektivni i dosljedni.

 

 POVJERENJE I SIGURNOST PODATAKA SU NAŠ PRIORITET

Bisnode jamči i štiti povjerljivost podataka kao i njihovog izvora. Povjerenje jamči i međusobni ugovor o neotkrivanju poslovnih informacija.

Podaci o Vašim kupcima cijelo su vrijeme sigurni, a ime Vašeg poduzeća nikada nije otkriveno korisnicima statističkih podataka navika plaćanja. Podatke o navikama plaćanja Bisnode obradi na način da su isti u podatkovnoj strukturi anonimizirani te tako onemogućava bilo kakvu identifikaciju izvora podataka.

Protokol razmjene podataka Bisnode štiti sa odgovarajućim pristupima i lozinkama do kojih mogu pristupiti isključivo ugovorom o razmjeni podataka ovlaštene osobe.

Materijalna prava na dostavljene podatke polaže dobavljač. Bisnode pridržava pravo na obradu tih podataka. Bisnode ne otuđuje i ne prenosi nijedno pravo nad podacima – naplatno i besplatno – trećim osobama ili poduzećima.

 

  KAKO DJELUJE?

Jednostavno pošaljete svoj portfelj računa sa potraživanjima u elektronskom obliku po vlastitom izboru, a ostalo ćemo napraviti mi. Bisnode može zaprimiti većinu formata datoteka te osigurava sigurne tehnološke protokole za prijenos podataka. Bit će Vam dodijeljen voditelj projekta koji će se pobrinuti da su podaci Vašeg portfelja preneseni na odgovarajući način. Trade program društva Bisnode o razmjeni poslovnih podataka je jednostavan, prilagodljiv i pouzdan.

Sudjelovanje u Trade programu je dobrovoljno, besplatno i temelji se na međusobnom povjerenju.

Postanite partner Bisnode Trade programa za razmjenu poslovnih informacija o navikama plaćanja Vaših kupaca. Pogled iznutra osigurat će Vam veće povjerenje prema poslovnim partnerima kao i veću samostalnost i sigurnost kod donošenja poslovnih odluka.

 

Više informacija o programu potražite putem kontakata navedenih u nastavku:

Zlata Mulać 

Mail: zlata.mulac@bisnode.com

Telefon: +387 33 215 454