Novosti

Bisnode je sada Dun & Bradstreet!

20 apr 2021

Početkom ove godine Dun & Bradstreet je kupio Bisnode te u budućnost idemo zajedno kao jedna kompanija.

To će nas učiniti još snažnijima zahvaljujući spajanju lokalne i globalne stručnosti i znanja kako bismo mogli bolje podržati naše klijente.

Kao jedna kompanija pomoći ćemo vam da rastete i napredujete. Korištenjem svih naših podataka i uvida osnažit ćemo vas za inteligentnije akcije, pružajući vam konkurentnu prednost.

 

Novi izgled

Sljedeći je korak dovršiti prelazak Bisnodea u Dun & Bradstreet na svim područjima. 21. 04. Bisnode mijenja logotip i izgled, kako bi potpuno prešao u Dun & Bradstreet.

To uključuje ne samo transformaciju naših web stranica, već obuhvata sva područja poput računa, e-maila, brošura i još mnogo toga. Međutim, još uvijek će postojati neka područja koja na ovaj datum neće biti prebačena na Dun & Bradstreet, uglavnom zbog pravnih pitanja, o kojima vas želimo obavijestiti.

Radimo na tome da sva područja što prije uskladimo, ali trebat će nam malo vremena jer cijeli proces je još uvijek u toku.

U sve globalnijem i međusobno sve više povezanom svijetu, radujemo se što ćemo odsada za vas biti još bolji, spajajući najbolje od svake kompanije.

 

Ostala pitanja

Molimo provjerite dio Često postavljana pitanja u nastavku za više detalja ili nas kontaktirajte odabirom svoje države ovdje.