O nama

Dun & Bradstreet je vodeći globalni pružalac usluga B2B podataka, znanja i platformi zasnovanih na vještačkoj inteligenciji

Naše vrijednosti

Saradnja i povjerenje prožimaju sve što radimo

Dun & Bradstreet želi znatišto više o događajima u našem svijetu i nalaziti rješenja koja doprinose društvenom razvoju. Saradnja i povjerenje prožimaju sve što radimo. Zajedno s našim klijentima svakodnevno koračamo katkad malim katkad velikim koracima naprijed. Da bi to bilo moguće, potrebno nam je povjerenje naših klijenata. Stoga mi u Dun & Bradstreet-u smatramo da je posebno važno slušati svoje klijente i njihove potrebe, zbog čega je naš primarni fokus uvijek na našim klijentima i njihovim potrebama i izazovima.

Naše vrijednosti

Organizacija

Organizacija

Mi djelujemo kako na lokalnom tako i na globalnom nivou

Dun & Bradstreet posluje globalno i vodeći je pružatelj poslovnih podataka u svijetu. U našoj organizaciji radi oko 6.000 zaposlenika, pojedinaca koji nas obogaćuju svojim stručnim znanjima, kulturom i humorom, svojim interesima, vještinama i nacionalnostima. To što smo dostupni na lokalnom nivou je velika prednost našim klijentima. To znači da možemo brzo reagovati i biti fleksibilni dok se susrećemo s njihovim izazovima. Istovremeno, u mogućnosti smo iskoristiti snagu i resurse veće kompanije kada je to potrebno.

Upravljački tim

Novosti

Novosti

Najnovije vijesti o kompaniji Dun & Bradstreet

U našoj arhivi ćete naći najnovije vijesti, izvještaje i saopštenja za javnost, naše poslovanje i našu organizaciju.

Najnovije vijesti

Zaposlenje

Zaposlenje

Oblikujte svoju budućnost s kompanijom Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet gradi kompaniju za podatke i analizu koja pokriva cijeli svijet, stvarajući rast putem pametnih podataka. Kombinujemo i obrađujemo velike količine informacija kako bismo omogućili korisnicima da donose odluke bazirane na podacima. Kao zaposlenik imate priliku da oblikujete svoju budućnost i budućnost drugih ljudi - budućnost koja se bazira na pametnim podacima.

 

Rad na održivosti

Rad na održivosti

Vodimo odgovorno poslovanje

Dun & Bradstreet je dio ekonomije i društva na tržištima na kojima djelujemo. Svjesni smo da odluke koje donosimo u našem svakodnevnom poslovanju utiču na društvo, ljude i okoliš i ta svijest prožima naše odluke širom organizacije. Za nas je važan održivi razvoj društva, kao i da prenesemo odgovornosti budućim generacijama.

Velik dio onoga što upravlja našim radom nalazi se u sažetku naših vrijednosti, naših područja stručnosti, opredjeljenja i naših obećanja. Ako biste željeli saznati više o Dun & Bradstreet-u, našoj korporativnoj kulturi i onome što nam je važno, pogledajte sljedećih 10 tačaka.

Naš rad na održivosti