PROIZVODI ZA VAŠE POSLOVNE ODLUKE

Našim klijentima olakšavamo donošenje pametnih odluka.

Čuvajte se lažnih web stranica i osoba koje obećavaju da će dodijeliti Dun & Bradstreet D-U-N-S® broj.  Postoje osobe koje trenutno upravljaju web stranicama pod nazivom dunsverified.co.in, dunsregistration.co.in, dunsregistration.com, dunsnumber.co.in i dunserve.online. Dun & Bradstreet nije povezan sa ovim prekršiteljima i navedenim web stranicama. Budite oprezni u komunikaciji sa takvim ljudima.

Za donošenje dobrih poslovnih odluka potrebno je vrijeme, a Dun & Bradstreet vam želi pomoći da donesete odluke što brže i što lakše. Mi smo stručnjaci za „smart data“ - pametne podatke koji pomažu da predvidimo trendove, obrasce i ponašanje potrošača. Analizom podataka otkrivamo nove činjenice i pružamo uvid koji je podrška u donošenju razumnih odluka.

Naša rješenja u oblasti poslovne analitike, upravljanja rizikom, usaglašenosti poslovanja, marketinga i prodaje pomažu vam da pronađete nove klijente, informacije o poslovanju vaših partnera, optimizirate svoje poslovanje i povećate produktivnost vaše kompanije.